Search

Με μεγάλη εμφάνιση και νίκη επί του Αρίωνα στα ημιτελικά του Εφηβικού ο ΓΑΣ Κομοτηνή!(+pics)

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ήταν ο μεγάλος νικητής του Θρακιώτικου ντέρμπι με το οποίο έπεσε η αυλαίας της προημιτελικής φάσης του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η ομάδα του Δημήτρη Πανταζή είχε το προβάδισμα απο την αρχή του αγώνα πηγαίνοντας μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 28-21. Το δεύτερο μέρος ήταν αρκετά δυνατό και συναρπαστικό με την ομάδα της Κομοτηνής να καταφέρνει να όχι απλά να διατηρήσει το προβάδισμα αλλά και να το αυξήσει φτάνοντας τελικά στη νίκη με 53-40 κόντρα στην ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου, φθάνοντας στην δεύτερη νίκη και την εξασφάλιση της πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης οπού ο ΓΑΣ θα βρει μπροστά του την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Κάλτσος, Γκιουζελίδης, Λαγαμτζής ενώ σημαντική συνεισφορά σε επίθεση και άμυνα είχαν και οι Τσατλίδης και Καραμανλής. Ενώ απο την ομάδα της Ξάνθης που δεν είχε σε καλή μέρα τους παίκτες-βαρόμετρο της μεγάλη βοήθεια έδωσαν στο σκοράρισμα οι Καλλίδης και Γκαγκαλίδης.

Διαιτητές: Ντούρας – Ισιγώνης

Δεκάλεπτα 15-06, 28-21(ημίχρονο), 37-29, 53-40(τελικό αποτέλεσμα)

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Δ. Πανταζής):Αντωνιάδης, Τσατλίδης 7(1), Καραμανλής 9(1), Μποζατζίδης, Κάλτσος 12(1), Λεπίδας 2, Κοπτόπουλος, Ιορδανίδης, Λαγαμτζής 11(1), Γκιουζελιδης 12, Ξανθοπουλος

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Χρ. Παπαδόπουλος): Παύλου , Αμοιράς 5, Μπουτζικούδης 3 (1), Καλλίδης 13 (3), Δημητρόγλου , Χριστοφορίδης , Ευσταθιάδης 6, Γκαγκαλίδης 11, Δεληγιάννης , Λάμπρογλου 2, Κοτζαμάνης, Παπαϊωάννου.

 

 

Share it