Search

Τρομερός Πανθρακικός στις αντεπιθέσεις πήρε το διπλό από την Δόξα στο Νέο Σιδηροχώρι! (+pics)

Με το διπλό έφυγε από το Νέο Σιδηροχώρι ο Πανθρακικός που επικράτησε με 1-3 της Δόξας στο ντέρμπυ της 18ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Οι πάνθηρες ήταν καταιγιστικοί στις αντεπιθέσεις μέσω των οποίων επετεύχθησαν και τα τρία τέρματα τους στο ματς. Οι βάσεις για αυτή την πολύ σημαντική νίκη, όχι τόσο από βαθμολογικής απόψεως, αλλά για λόγους γοήτρου και ηθικού, τέθηκαν από το πρώτο μέρος, το οποίο αδιαμφισβήτητα ήταν το καλύτερο ημίχρονο του Πανθρακικού μέχρισ στιγμής στην σεζόν. Το δεύτερο μέρος δεν είχε το θέαμα, τις φάσεις και τον ρυθμό του πρώτου, με τους γηπεδούχους να ανακατεύουν την τράπουλα προκειμένου να ξαναμπούν στο ματς και τους φιλοξενούμενους να έχουν το μυαλό τους κυρίως στην άμυνα.

Η Δόξα, ένα τέταρτο πριν τα 90′, κατάφερε να μειώσει στο σκορ και αν ανακτήσει τις ελπίδες της. Όπως ήταν λογικό στα εναπομείναντα λεπτά ρίσκαρε ακόμα περισσότερο, άφησε ακόμα περισσότερους κενούς χώρους, με τον Πανθρακικό που ήταν αρκετά κυνικός στο συγκεκριμένο ματς, να εκμεταλλεύεται για άλλη μια φορά την συγκεκριμένη συνθήκη και να πετυχαίνει λίγο πριν το τέλος το 1-3. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και η σπουδαία εμφάνιση του Μαυράκη ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στην παλιά του ομάδα και δημιούργησε τα πρώτα δύο γκολ των πρασίνων στην αναμέτρηση.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού καταγράφηκε στο 2′ όταν από την σέντρα του Μαυράκη, η κεφαλιά του Μέριτς αποσωβήθηκε από τον Κορωνάκη, ενώ στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Καραγιαννίδη πέρασε λίγο άουτ. Στο 15′ οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν για πρώτη φορά στο ματς. Ο Μαυράκης κέριδσε όσα μέτρα βρήκε μπροστά του και γύρισε την μπάλα στον Κόνομι ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Στο 32′ σε μια παρόμοια φάση και πάλι ο Κύπριος μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού εκμεταλλεύτηκε τον χώρο πο του δώθηκε, έκλεισε προς τον άξονα και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Θωμά, που με ωραίο σουτ πραγματοποίησε το 0-2.

Στο 37′ η Δόξα φάνηκε απειλητική για πρώτη φορά, όταν σε φάση διαρκείας Ανντρέου και Γάιδας δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν πάνω στην γραμμή. Στο 77′ οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, αφού μείωσαν σε 1-2 με το φοβερό σουτ του Κόσιη, όμως δέκα λεπτά αργότρερα, ο Γρηγοριάδης που έκανε την κούρσα από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Μουρατίδη, που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζιώτζιος που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Καραγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Αντρέου (78′ Παππούς), Κελεσίδης, Λεφής, Αράμπας (46′ Κούτρας), Γάιδας (85′ Παπαδόπουλος), Κεφαλούκος, Κυπιρτόγλου, Κόσιης, Αθανασιάδης (65′ Γιουρτσίδης), Παπακωνσταντίνου.

Πανθρακικός (Γεμενετζής): Πουλακίδας, Παύλου, Τσαγκαλίδης (88′ Χατζηιωαννίδης), Καραγιαννίδης, Χασάν Μέριτς, Μπιλμπιλής (81′ Γρηγοριάδης), Θωμάς (65′ Βασιλακάκης), Ζήκος (90′ Κομισόπουλος), Μαυράκης, Μουρατίδης, Κόνομι.

Share it