Search

Μεγάλο διπλό στο ντέρμπι με Δορίσκο για τον Πέπλο! (photos)

O Πέπλος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του Νότιου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου, επικρατώντας 1-0 στην έδρα του πρωτοπόρου μέχρι και πριν το αποτέλεσμα αυτό Δορίσκου.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που ήταν πιο αποτελεσματικοί και έφτασαν δίκαια στη νίκη, όπως άλλωστε παραδέχτηκαν και μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι του Δορίσκου.

Μόλις στο 8′ ο Χουρίδης ήταν εκείνος που απείλησε από πλευράς Δορίσκου, με τον Γκαϊδαρτζάκη να αποκρούει το σουτ του μέσα από την περιοχή. Ένα λεπτό αργότερα ο Πέπλος θα πάρει προβάδισμα στο σκορ έπειτα από πανέμορφη συνεργασία Λαμπάκου – Σαλαμπάση, με τον πρώτο να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση για το 0-1. Στο 13′ ο Χουρίδης με κεφαλιά δεν θα ανησυχήσει τον γκολκίπερ του Πέπλου που μπλόκαρε.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Λαμπάκος θα χάσει τεράστια ευκαιρία από κοντά για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, με τον Κατσούγια να αποκρούει. Στο 69′ ήταν η σειρά του Δορίσκου να απειλήσει, με τον Κυριακίδη που είχε περάσει ως αλλαγή να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον πορτιέρο να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 76′ νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Κυριακίδη, αυτή τη φορά από κοντά, είπε και πάλι «όχι» ο Γκαϊδαρτζάκης. Ο Πέπλος τελείωσε το ματς με 10 παίκτες καθώς ο σκόρερ Λαμπάκος αποβλήθηκε αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη του Σουβαρά στο 85′, μετά από προβολή στον τερματοφύλακα του Δορίσκου σε διεκδίκηση της μπάλας.

Μετά από το αποτέλεσμα αυτό, ο Μαΐστρος είναι πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 37 βαθμούς, ακολουθεί ο Δορίκος με 34 και στην 3η θέση ο Πέπλος με 32, ενώ απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του α’ γύρου.

Συνθέσεις:

Δορίσκος (Μ. Αλμετίδης): Κατσούγιας, Γιαννούλης, Τσομπάνης, Χασιμίδης, Πεζικίδης (18′ Αλμετίδης Π.), Τσιούλφας (46′ Μπεκιαρίδης), Ζάκκας, Ρετζέπογλου, Χουρίδης, Μαρμαρίδης, Καραμούζας (46′ Κυριακίδης).

Πέπλος (Δ. Γεωργουσούδης): Γκαιδαρτζάκης, Σωτηρίου, Μπατμανίδης, Νικολόπουλος, Παπαδόπουλος, Καρφαρίδας, Τσοτανίδης (65′ Καλαϊτζίδης), Δροσάκης, Λαμπάκος, Καρίπης (75′ Παναγιωτίδης), Σαλαμπάσης (89′ Κατσίκας).

Διαιτητής: Σουβαράς – Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Παλαιοπάνης

Δείτε φωτογραφίες:

 

Share it