Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: Εντός Θράκης οι 5 Θρακιώτικες ομάδες και μάχες σε κορυφή και παραμονή στην 21η αγωνιστική(15:00 LIVE SportsAddict.gr)

Νέο ενδιαφέρον έχουμε στο πρωτάθλημα μετά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής που έφεραν την Καβάλα στο -1 απο το Νέστο, αλλά και στην μάχη της παραμονής καθώς μετά την δικαίωση της Ασπίδας στην έφεση της έριξε στην ζώνη του υποβιβασμού την Πέρνη(δείτε ΕΔΩ)

Άξιο αναφοράς πως όλες οι ομάδες της Θράκης θα αγωνιστούν στην έδρα τους, καθώς ακόμη και ο Άρης Αβάτου που παίζει εκτός θα αγωνιστεί στο γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα του. Πιο συγκεκριμένα ο Ορφέας Ξάνθης θα υποδεχτεί στο ΑΟΞ τον Άρη Αβάτου στο τοπικό ντέρμπι που βρίσκει τις δύο ομάδες να προέρχονται απο σημαντικές νίκες που τους έφεραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Εντός έδρας ματς αλλά με δύσκολο έργο έχουν οι υπόλοιπες ομάδες της Θράκης, με την Ασπίδα μετά το τρίποντο που πήρε απο την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να υποδέχεται τον τρίτο της βαθμολογίας Αετό Ορφανού με την ελπίδα να μπορέσει να αποσπάσει κάτι θετικό που θα αυξήσει τις πιθανότητες της. Καθοριστικό ματς για την μάχη της παραμονής δίνει και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που υποδέχεται τον Κεραυνό Πέρνης σε ένα εξάποντης σημασίας παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ενώ ο Εθνικός θα υποδεχθεί στην Αλεξανδρούπολη τον άνετο βαθμολογικά αυτή την στιγμή Αλέξανδρο Κιλκίς με τους Εβρίτες να ψάχνουν τρίποντο-ελπίδας.

Όλο το ενδιαφέρον ωστόσο έχει στραφεί στην μάχη τίτλου, με το Νέστο μετά την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα απο τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη, να φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό σε ένα ιδιαίτερα κομβικό ματς, ενώ την ίδια ώρα η Καβάλα θα έχει  εύκολο έργο με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Τέλος ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουμε και στο Παραλίμνιο με τον Απόλλωνα να υποδέχεται την ΑΕ Καλαμπακίου, με τους Δραμινούς να εκμεταλλεύονται την δικαίωση της Ασπίδας και να βγαίνουν απο την ζώνη υποβιβασμού και πάνε στις Σέρρες για να διεκδικήσουν κάτι θετικό.

Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Ορφέα Ξάνθης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Άρη Αβάτου.

Θυμηθείτε την αποστολή του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Θυμηθείτε την αποστολή της Ασπίδας Ξάνθης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Αναλυτικά:

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου  (Τσιάρας, Καρασαββαίδης, Δεδονάκης της ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο ¨Φ. Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αλέξανδρος Κιλκίς  (Τσιλίκας(Καβάλας), Καραγιάννης, Καρακασίδης της ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Κεραυνός Πέρνης  (Στρατούδης, Διαμαντής, Τερζόπουλος της ΕΠΣ Έβρου)

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Αετός Ορφανού  (Κεφίλης(Έβρου), Κυριαζής(Θεσσαλίας), Ντομάρης της ΕΠΣ Πρέβεζας)

Γήπεδο  Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Πανσερραϊκός  (Τσακαλίδης, Μαλανδρής, Κώστογλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”: ΑΟ Καβάλα – Εθνικός Σιδηροκάστρου  (Σιαμάνης, Χασιώτης, Ραβικάλης της ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΕ Καλαμπακίου  (Τσιαουσίδης, Μεταξιώτης, Κωνσταντίν της ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it