Search

Photos: Κέρδισε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Αετό Ορφανού η Ασπίδα Ξάνθης!

Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκαν Ασπίδα Ξάνθης και Αετός Ορφανού στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι σε κανένα χρονικό σημείο του δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τις ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες να είναι απειροελάχιστες. Η μεγαλύτερη εξ αυτών ανήκε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο δεύτερο μέρος πραγματοποίησαν καλύτερη εμφάνιση, μιας που στο πρώτο μέρος η απόδοσή τους δεν ήταν η καλύτερη. Η Ασπίδα φάνηκε να έχει περισσότερο το μυαλό της στην άμυνα από ένα σημείο και έπειτα, ενώ στο επιθετικό κομμάτι δεν είχε σωστές επιλογές στις περισσότερες από τις ευκαιρίες που προσπάθησε να δημιουργήσει, με το 0-0 να κρίνεται δίκαιο.

Μόλις στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την σημαντικότερη στιγμή τους στο ματς, όταν από κόρνερ και φάση διαρκείας, η κεφαλιά του Μερακλή απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς του Αετού. Στο 20′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά, με τον Μουδούρογλου ωστόσο να μην σημαδεύει σωστά μέσα από την περιοχή με το σουτ που επιχείρησε να φεύγει ψηλά άουτ. Η σπουδαιότερη στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 55′. Ο Μουδούρογλου έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Σαλπιγγίδης με ένα εντυπωσιακό γυριστό, έφερε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, από όπου ο Κωνσταντίνου πραγματοποίησε την κεφαλιά που απομάκρυνε δύσκολα ο Χατζηγεωργίου, ενώ στην συνέχεια της φάσης και μετά από νέο γύρισμα, το σουτ του Κωνσταντίνου και πάλι από το ύψος της μικρής περιοχής κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεφίλης που είχε για βοηθούς του Κυριαζή και Ντομάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ασπίδα Ξάνθης (Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Ζώτος, Χριστοφορίδης, Μερακλής, Νταμπανλής, Κυριαζίδης (79′ Κατσής), Κοτίδης (57′ Πεντεζίδης), Κούπας (64′ Σάββογλου Β.), Παπαδόπουλος (90′ Χατζηπαρασκευάς), Σάββογλου Ρ.

Αετός Ορφανού (Σίτσας): Κυφωνίδης, Καζατζίδης, Βουζουλίδης (46′ Μήτας), Κωνσταντινίδης, Πότσι (46′ Κωνσταντίνου), Δαγκούλης (84′ Γιάνα), Ελέζι, Μουδούρογλου, Γεράκης (46′ Σαλπιγγίδης), Δουμάνης, Κάμπατζης.

Share it