Search

Το καθήκον τους Τσέλσι και Τορίνο

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα στην Serie A, όπου δεσπόζει φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα στην Νάπολι και την Γιουβέντους. Θα γίνει σίγουρα παιχνίδι στο live, πριν την σέντρα των αναμετρήσεων έχω ξεχωρίσει δύο σημεία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής στο Foxbet.gr

Το πρώτο είναι ο άσος της Τορίνο. Ναι θα ποντάρω στην ομάδα που απέφευγα έως τώρα στην φετινή σεζόν διότι πλέον παρουσιάζει σοβαρότητα και σταθερότητα στην απόδοσή της. Με σφιχτή άμυνα και συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο από τον Ματσάρι έχει χτίσει θετικό σερί και ειδικότερα μπροστά στο κοινό της μετρά 4 σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ. Δεν μπορώ να δεχθώ πως θα σταματήσει το σερί της απέναντι στην Κιέβο, για την οποία απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού.

Το δεύτερο ποντάρισμα θα γίνει στην μάχη παραμονής ανάμεσα σε Ουντινέζε και Μπολόνια. Τα όσα έχουν δείξει οι φιλοξενούμενοι με τον Μιχάιλοβιτς στον πάγκο τους με πείθουν πως μπορούν σήμερα να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία στην Dacia Arena. Η Ουντινέζε έχω γράψει πολλές φορές ότι είναι κακή ομάδα και ποντάρει αποκλειστικά στις ατομικές ικανότητες κάποιων παικτών για να σώσει την χρονιά. Έχει 3 σημαντικές απουσίες σήμερα στην μεσαία γραμμή που με ωθούν προς τα δεξιά και την διπλή ευκαιρία της Μπολόνια.

Η εκτός έδρας ήττα από την Σαουθάμπτον δεν ήταν απλά η 4η σερί για την Φούλαμ αλλά και η πλέον καταδικαστική στην μάχη της παραμονής. Ρεαλιστικά δεν ανατρέπεται πλέον η εις βάρος της κατάσταση, αφού έχει μπροστά της πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Το κατάλαβε και η διοίκηση, απολύοντας τον Ρανιέρι και συνεχίζοντας με τον Πάρκερ σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού. Η Τσέλσι άφησε πίσω της τα ευτράπελα του Λιγκ Καπ και με την εντός έδρας νίκη επί της Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι, φώναξε παρούσα στην μάχη της τετράδας. Θα είναι αυτοκτονία να αφήσει βαθμούς σήμερα στο Κρέιβεν Κότατζ. Θα πάρω το ασιατικό -1 για να ανέβει λίγο η απόδοση στο διπλό.

Γελάει ο πλανήτης με το φετινό ισπανικό πρωτάθλημα και βέβαια έχουν γεμίσει αμέτρητοι κουβάδες με δελτία χαμένα λόγω αγώνων από την La Liga. 4η η Αλαβές, 5η η Χετάφε, κακή Ρεάλ Μαδρίτης, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Το πιο εύκολο πρωτάθλημα στην σύγχρονη ιστορία της παίρνει η Μπαρτσελόνα… Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο επίσης διανύουν προβληματική σεζόν αλλά έχουν βελτιωθεί σημαντικά στον δεύτερο γύρο και έτσι όπως είναι η κατάσταση, μπορεί να διεκδικήσουν ακόμα και εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, αν και το Γιουρόπα Λιγκ τίθεται πλέον ως πρωταρχικός στόχος. Οι νυχτερίδες έχουν κουραστεί από τα συνεχή παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, οι Βάσκοι ως φιλοξενούμενοι δεν ρισκάρουν. 15 ισοπαλίες έχει φέτος η γηπεδούχος, 12 η Αθλέτικ, 0-0 στον πρώτο γύρο, Χ και απόψε.

Share it