Search

Έβγαζε…φωτιές η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης που πέρασε σαν σίφουνας απο την Βέροια!(+pics)

Εμφατικό ήταν το πέρασμα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, που κέρδισε με 8-0 την Βέροια στην Ημαθία και ντούμπλαρε τις νίκες της στον όμιλο μια στροφή πριν το “Ελ Θράκικο” με την ομάδα της Ροδόπης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γρασίδι, στάδιο, ουρανός και υπαίθριες Î´ÏÎ±ÏƒÏ„Î·ÏÎ¹ÏŒÏ„Î·Ï„ÎµÏ‚Η ομάδα του Δ.Σ. Ξάνθης ήταν καταιγιστική απο τα πρώτα κιόλας λεπτά, και κατάφερε να φτάσει σε μια άνετη νίκη. Τα γκολ για την Ξανθιώτικη ομάδα πέτυχαν οι Γιαλάογλου(3), Αργυρίου(2), Κέλλης, Φίλος και Καραμανάβης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώροςΜετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε και…τρίτο ημίχρονο με την ομάδα της Βέροιας να ολοκληρώνει ιδανικά την άψογη φιλοξενία της στην ξανθιώτικη ομάδα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητεςΔ.Σ.Ξάνθης(Απ. Κουτρουλός): Εφραιμίδης, Τσαρδακλής, Ντουμπάν, Καπζά(15′ λ.τρ. Παυλίδης), Φίλος, Κέλλης, Ναθαναηλίδης(46′ Καραμανάβης), Τσιφλίκογλου(50′ Πατεράκης), Μπρατίδης, Αργυρίου(50′ Καρανάσιος), Γιαλάογλου

Share it