Search

Καταδικαστική ήττα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς για Εθνικό

Μόνο σε ένα θαύμα μπορεί πλέον να ελπίζει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, καθώς μετά την σημερινή του ήττα με 2-0 από τον Αλέξανδρο Κιλκίς, σε συνδυασμό με τη νίκη του Κεραυνού Πέρνης μέσα στο Κόσμιο, η υπόθεση παραμονή απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο.

Μετά την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής και με άλλες 5 να απομένουν για το φινάλε, οι Εβρίτες είναι 9 βαθμούς μακριά από την πρώτη ομάδα που βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, δηλαδή την Πέρνη.

Ο Εθνικός πατούσε καλύτερα στο α’ ημίχρονο του ματς στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς», αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει σημαντικά τον Αλέξανδρο ο οποίος βρήκε δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος και πήρε ένα τρίποντο που λίγο έως πολύ του διασφαλίζει την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Στο 12′ ο Γκουντενούδης πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Αθανασίου στην πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Στο 29′ ο Φορτζίου θα χάσει μεγάλη ευκαιρία αφού με σουτ μέσα από την περιοχή θα στείλει τη μπάλα λίγο άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα, λίγο έλειψε ο Λίτσιος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά ο Μπινόπουλος απέκρουσε. Στο 37′ νέα επέμβαση του γκολκίπερ του Εθνικού όταν ο Τσολακίδης σούταρε στο 42′.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με τον Εθνικό να απειλεί όταν κεφαλιά του Σωτηράκη εξουδετερώθηκε από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, ενώ δύο λεπτά μετά ήρθε το πρώτο γκολ για την ομάδα του Κιλκίς. Σκόρερ ήταν ο Βασιλειάδης ο οποίος με ωραία κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπινόπουλο. Στο 80′ ο Αγαθαγγελίδης ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του όταν έφυγε μόνος του απέναντι στον Μπινόπουλο στην κόντρα επίθεση και τον νίκησε για το τελικό 0-2.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Δίγκας): Μπινοπουλος, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Σωτηράκης, Γκαϊδατζής, Δεδελούδης, Γκουντενούδης, Κούπας, Γκαβανόζης, Μαρασλής.

Αλέξανδρος Κιλκίς (Κατσαβάκης): Αθανασίου, Κάργας, Βασιλειάδης, Τσαταλμπασίδης, Κότσιας, Παπαδόπουλος, Τσολακίδης, Φορτζίου, Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Καραγιαννης

Share it