Search

“Καθάρισε” απο το πρώτο μέρος το τρίποντο με ΠΑΟΚ Κοσμίου ο Κεραυνός Πέρνης!Παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη το ’19!!!

Ούτε κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής για το 2019, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0 σε ένα ματς που κρίθηκε απο το πρώτο κιόλας ημίχρονο ο νικητής.

Η ομάδα της Πέρνης, που “καιγόταν” για το τρίποντο μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που έφερε το -6 και έβαλαν τον Κεραυνό στην ζώνη του υποβιβασμού, μπήκε πολύ δυνατά και στο 2′ κέρδισε πέναλτι όταν ο Χατζηκυριάκου ανατράπηκε εντός περιοχής απο τον Δημοσθένους με τον Μπαντάνη πάντως να αστοχεί. Το γκολ όμως για τον Κεραυνό δεν άργησε και στο 5′ η έμπνευση του ξανθιώτη αμυντικού, Γιάννη Μπουλγκούρα που εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ αιφνιδίασε τον κίπερ των γηπεδούχων με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Η ομάδα της Πέρνης συνέχισε να πιέζει ψάχνοντας και δεύτερο γκολ για να “καθαρίσει” το ματς, και αφού απείλησε σε δύο προσπάθειες τελικά στο 29′ μετά απο πάσα του ξανθιώτη Οδυσσέα Γεωργιάδη ο Παναγιώτου με πλασέ έκανε το 0-2 που έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ξαναμπούν στο ματς όμως ούτε το σουτ του Εμρέ αλλά ούτε και του Στοίνοβιτς κατάφεραν να κερδίσουν τον Ψαρά που διατήρησε ανέπαφη την εστία του μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Μετά απο 21 αγώνες η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη παρέμεινε στους  13 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς με τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη στις 17 Μαρτίου, αλλά και στα επόμενα πέντε ματς που η ομάδα της Κομοτηνής θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία για να τελειώσει το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι. Σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του Γιάννη Μαλαματά που βγήκε απο την ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 24 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό στο Σιδηρόκαστρο οπού και εκεί στόχος είναι η νίκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στρατούδης με βοηθούς τους Διαμαντή και Τερζόπουλο της ΕΠΣ Έβρου.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ(Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Βούλγαρης(46΄ Αμέτ Ερκάν), Τριάντος, Πλασταράς, Δημοσθένους, Ταχτσόγλου, Στοϊνοβιτς, Λεβέντελλης (78΄ Λάσκαρης), Ρουμπιές, Χατζητουλούσης (46΄ Καρασιούνας), Τζατζανάς (46΄ Νάνος)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ(Μαλαματάς): Ψαράς, Μπαντάνης, Μπουλγκούρας (19΄ Χαλπέτης), Λεγάτος, Κωνσταντάρας, Παυλίδης, Χατζηκυριάκου, Τζιβανόπουλος (78΄ Χαριτίδης), Παναγιώτου (75΄ Κλοκίδης), Γεωργιάδης (65΄ Σαμαράς), Χιονίδης.

Photo Credit: Εφημερίδα Περισκόπιο

Share it