Search

Photos: Σε δύο λεπτά κρίθηκε το ματς των Παίδων της Ξάνθης με ΠΑΟΚ που τελείωσε με καταρρακτώδη βροχή!

Με δύο διαφορετικές καιρικές συνθήκες διεξήχθη το παιχνίδι των Παίδων της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φεύγει νικήτρια με 0-3 με καθοριστικό σημείο του αγώνα το δίλεπτο 35-36′ του πρώτου μέρους.

Στην αναμέτρηση των Πηγαδίων για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων, η Ξάνθη υποδέχθηκε με συννεφιά τον ΠΑΟΚ, με τους ξανθιώτες να μπαίνουν πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο να απειλούν με σουτ του Ανθουλάκη που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο κίπερ του ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη να ελέγχει πλήρως το ματς στο πρώτο δεκάλεπτο.

Απο το 11′ και μετά η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τα ηνία του αγώνα με υψηλά ποσοστά κατοχής, και στο 35′ στην πρώτη της ουσιαστική τελική φάση πήρε προβάδισμα στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σμυρλή. Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα της Ξάνθης στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τσομπανίδης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Κουλούρη με τον Σμυρλή να παίρνει το ριμπάουντ και με προβολή να κάνει το 0-2.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν να αντιμετωπίσουν και της πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, με συνεχή βροχόπτωση και μικρή διακοπή καθώς έριχνε χαλάζι. Το μόνο που άλλαξε στο ματς ήταν το σκορ με τους φιλοξενούμενους στο 55′ να σκοράρουν με τον Σπυριδόπουλο για το τελικό 0-3.

Μετά την ήττα με 0-3 η ξανθιώτικη ομάδα παρέμεινε στους 23 βαθμούς γνωρίζοντας την 5 φετινή της ήττα, και έπεσαν στην τρίτη θέση πίσω απο τον Άρη που κέρδισε με 4-1 τα Γιάννενα. Οι φιλοξενούμενοι με αυτή τη νίκη εξασφάλισαν την πρόκριση τους στο Final 4 με τους 37 βαθμούς να τους εξασφαλίζουν και την πρωτιά του ομίλου

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Άρη Πασσιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τσομπανίδης, Καλά, Γιουρούκ (75′ Μαρκοσιάν), Κουτσός, Καραγιαννίδης, Μετετζίδης, Παροτσίδης, Αναστασιάδης, Ανθουλάκης (75′ Χότσκα) , Πατήρας, Ιωσηφίδης.

ΠΑΟΚ:Μοναστηρλής, Τασιούρας (55′ Καμαρός), Τσέλα, Ζήλος, Σινανάι, Τσίκος, Σμυρλής (40′ Κεδίκογλου), Πιτιλάκος (45′ Ρούμνιατσεβ), Σπυριδόπουλος (60′ Τόσκος), Μπάμπουρας, Κουλούρης (62′ Συμεωνίδης).

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

http://

Share it