Search

Μίλησε η…παράδοση και “σβηστή” ισοπαλία της Ξάνθης στα Γιάννενα με ΠΑΣ! Χωρίς νίκη για 7ο συνεχόμενο ματς!!!

Την 10η ισοπαλία του φετινού πρωταθλήματος και…πιστή στην παράδοση τα ματς στα Γιάννενα με ΠΑΣ να έρχονται ισόπαλα, η Ξάνθη έμεινε στο 0-0 με την ομάδα της Ηπείρου στους Ζωσιμάδες, στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Με ΠΑΣ και Ξάνθη πλέον να μετρούν πέντε σερί ισοπαλίες στους «Ζωσιμάδες» και εννιά στα 12 συνολικά μεταξύ τους ματς εκεί!  Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς έχουν πλέον 28 βαθμούς στον σχετικό πίνακα μετά την 7η εκτός έδρας ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες αφού στο 80’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μιχαήλ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, έχοντας καλή κυκλοφορία και κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο. Στο 20’ ο Μάνος δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή, σε παράλληλο γύρισμα, ενώ στο 21’ η προσπάθεια του Λέο κόπηκε, με τους αμυντικούς των Ξανθιωτών να διώχνουν σε κόρνερ. Η Ξάνθη ανέβασε στροφές μετά το 35’ και ισορρόπησε, έχοντας μια καλή στιγμή στο 45’, με την προβολή του Γέντρισεκ να περνά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, δεν άλλαξε ιδιαίτερα η εικόνα του αγώνα. Στο 57’ χάθηκε η φάση του αγώνα όταν ο Μπαριέντος βγήκε απέναντι από τον Μιχαήλ, με τον τερματοφύλακα των Ηπειρωτών να αποκρούει και την Ξάνθη να χάνει μοναδική ευκαιρία να φύγει με το διπλό. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Στο 80’ ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αλέξανδρου Μιχαήλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τα τελευταία λεπτά δεν έκρυβαν συγκινήσεις, με το 0-0 να διατηρείται.

Διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Αντώνιος Διπλάρης (Καρδίτσας)

4ος: Φώτης Δαούλας (Δυτ. Αττικής)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Ν. Μιχαήλ, Κάργας, Σκόνδρας (69′ λ. τρ. Τζημόπουλος), Αλ. Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Κάστρο, Νικολιάς, Γιάκος (63′ Πάντελιτς), Λεό (72′ Ξύδας), Μάνος.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάδο, Καμαρά, Καντά, Ντουρίτσκοβιτς (90’+3 Σιλά), Μπαριέντος (87′ Ουίλιαν), Σαρπόνγκ (73′ Ντίρεσταμ), Γέντρισεκ.

Share it