Search

Επιστρέφει στους πάγκους ο Κώστας Τερζανίδης ξανά σε ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας!

Μετά απο απουσία 1,5χρόνου ο ξανθιώτης τεχνικός Κώστας Τερζανίδης επιστρέφει στους πάγκους, και πάλι για χάρη ομάδας της ΕΠΣ Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα ο πολύπειρος πρώην τεχνικός Ορφέα 2005, Ηρακλή Ζυγού, Κ17 Ξάνθης, Δόξα Θεολόγου και Κεραυνού Πέρνης επιστρέφει ξανά σε ομάδα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας για να βοηθήσει την προσπάθεια του Άρη Πηγών. Άλλωστε οι προηγούμενες παρουσίες του στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο ήταν άκρως επιτυχημένες με κορυφαία την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Κεραυνό Πέρνης το 2017, τον βλέπετε στην φωτογραφία να κρατά το Κύπελλο στα χέρια.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Τερζανίδης είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2017 απο τον πάγκο του Κεραυνού, και μετά απο σημαντική απουσία πήρε την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση του Άρη Πηγών που μετά απο 17 αγωνιστικές είναι στην 6η θέση της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας

Στην ομάδα των Πηγών ο Κώστας Τερζανίδης θα βρει και έναν πρώην παίκτη του, και πιο συγκεκριμένα τον Οδυσσέα Παπαστεφάνου με τον οποίο συνεργάστηκαν τόσο στον Ορφέα 2005 όσο και στην Δόξα Θεολόγου

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “Ο ΑΜΣ “ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κώστα Τερζανίδη. Τον ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή αρχή με την ομάδα μας.”

Share it