Search

Photos: Φινάλε με καρέ Πιστικού και 8αρα στην ΕΠΣ Θράκης για τους Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης!

Ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί και το έδειξαν στο γήπεδο οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης που διέλυσαν με 8-0 την αδύναμη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης και ολοκλήρωσαν ως πρώτοι της υποχρεώσεις τους στον 1ο όμιλο του Ενωσιακού πρωταθλήματος της ΕΠΟ.

Πλέον η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού στρέφει την προσοχή της Τετάρτης 13 Μαρτίου οπού η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας θα υποδεχτεί την ΕΠΣ Κοζάνης για την 2η φάση του πρωταθλήματος Μεικτών ομάδων.

Στα του αγώνα με την ΕΠΣ Θράκης στο Ενωσιακό η ομάδα της Ξάνθης έχοντας σε μεγάλη μέρα τον αρχηγό της Βασίλη Πιστικό που πέτυχε τέσσερα γκολ και τον Βαρσάμη που σημείωσε δύο πολύ όμορφα τέρματα έφτασε σε άνετη επικράτηση με 8-0. Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 2′ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τέρμα του Πιστικού, ενώ στο 6′ ο Χατζή Μεμίς σκόραρε για το 2-0. Στο 22′ ο Βαρσάμης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι ξανθιώτες συνέχισαν να είναι απόλυτα αφεντικά του ματς και στο 39′ με νέο δυνατό σουτ του Βαρσάμη πήραν κεφάλι τεσσάρων τερμάτων ενώ στο 45′ οι ξανθιώτες είχαν και δοκάρι, πριν ο κάπτεν της ξανθιώτικης ομάδας σκοράρε στο 52′ και το 55′ για το 6-0. Στο 61′ ο Παπαθεοδώρου έκανε το 7-0 ενώ το τελικό σκορ σημείωσε στο 68′ ο Πιστικός που έκανε καρέ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Μανώλη Παστιάδη και Κωνσταντίνο Οικονομίδη της ΕΠΣ Δράμας. Το παρών στο γήπεδο έδωσε αρκετός κόσμος, ανάμεσα τους και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων, Νίκος Κεχαγιάς

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γούλας(36′ Σαϊλάκης), Βαρσάμης, Τσολάρι, Σιέχ(36′ Γουναρίδης), Καδή, Ματζαρίδης(36′ Παπαθεοδώρου), Χαλκίδης(50′ Νικολόπουλος), Μπογιατζόπουλος(36′ Αμπατζής), Πιστικός, Χατζή Μεμίς, Ντελή Χασάν(50′ Τυριακής)

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ: Σαλπιγγίδης(41′ Λυμπερίδης), Αλή(31′ Παρασκευάς), Τσαρμαντίδης, Κραββαρίτης, Τζώλας, Μαλλές, Κωφίδης, Γκουτάκης, Οικονόμου, Τοζακίδης, Χασάν(41′ Κολτσακλής)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it