Search

Photos: Φινάλε Α’ φάσης με τριάρα επί της ΕΠΣ Θράκης για τους Νέους της ΕΠΣ Ξάνθης!

Έκανε το…χρέος της η ομάδα Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης που κέρδισε με 3-0 την ΕΠΣ Θράκης και πήρε την πρόκριση ως δεύτερη του ομίλου και πλέον στην επόμενη φάση θα αγωνιστεί στις Σέρρες με την τοπική Ένωση στις 6 Μαρτίου.

Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού μπήκε απο την αρχή με επιθετική διάθεση δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες και τελικά στο 32′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μετά απο ωραία συνεργασία του Βαφειάδη με τον Αραμπατζή με τον επιθετικό του Ορφέα να κάνει εκπληκτική κάθετη στον Περτσανίδη που πήρε ωραία την μπάλα μπροστά του και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρος.

Η ομάδα της Ξάνθης συνέχισε επιθετικά και στο δεύτερο μέρος και στο 60′ έκανε δύο τα τέρματα της με σκόρερ τον Καλαϊτζή ενώ στο 76′ ο Αμανατίδης με σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντώνης Σιαμάνης με βοηθούς τους Μανώλη Παστιάδη και Κωνσταντίνο Οικονομίδη. Το παρών στο γήπεδο έδωσε αρκετός κόσμος, ανάμεσα τους και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων, Νίκος Κεχαγιάς

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ομέρογλου, Καλαϊτζής, Κουτσόγλου, Γκριγκοριάν, Χαϊτίδης, Μπαργκάν(75′ Σαλήογλου), Βαφειάδης(78′ Καραγκιόζης), Βουλγαρίδης, Τολμίδης Γ.(50′ Αμανατίδης), Περτσανίδης(75′ Καφφετζής), Αραμπατζής(78′ Κιούρτ)

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ: Γεμενετζής, Οικονόμου Β., Σαλήχ, Αστρεινίδης, Κοντός, Χατζηνάκης, Κουτσογιάννης(41’Οικονόμου Βασ.), Ταχσίν, Αντωνιάδης, Στοίνοβιτς, Χασάν

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http:/

Share it