Search

Σούπερ διπλό στην Καβάλα, πρωτιά και πρόκριση για τους Νέους του Έβρου!

Μπορεί οι Νέοι του Έβρου να προκρίνονταν στην επόμενη φάση με δύο αποτελέσματα κόντρα στην Καβάλα, ωστόσο δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τους και έφυγαν με τη νίκη από τη Μακεδονία.

Τις προηγούμενες μέρες οι προπονητές της ομάδας Γιώργος Αραμπατζής και Τάκης Λαμπίδης προσπάθησαν να περάσουν στους παίκτες τους ότι το μοναδικό αποτέλεσμα για το οποίο θα πρέπει να παίξουν είναι αυτό της νίκης και όπως φάνηκε στο γήπεδο αυτό έπραξαν.

Στο 18′ με αυτογκόλ ο Έβρος πήρε κεφάλι στο σκορ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52′ ο Μαρίνος Μαυροκέφαλος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η Καβάλα ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 70′ με τον Αραμπατζή

Πλέον στην επόμενη φάση η εβρίτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Ηπείρου, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη.

Σύνθεση Έβρου: Παπάς, Ανδριτσούδης (55′ λ.τρ. Μωραΐτης), Παπαναστασίου, Πατσιώρας, Θεμελής, Μαυροκέφαλος Α., Παπαδάκης, Χατζόπουλος (65′ Παντελίδης), Μαυροκέφαλος Μ., Δαρέλας, Αλεξιάδης (55′ λ.τρ. Μεσιτίδης).

Share it