Search

Πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης στην Αλεξανδρούπολη!

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την διεξαγωγή του “Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series 2019” της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης που θα λάβει χώρα στις 4-7 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι διοργανωτές.

Συγκεκριμένα σε ενημέρωση για την διοργάνωση προχώρησαν οι Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Καθημερινότητας και Οικισμών, κ. Ιωάννης Βαταμίδης, η Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Συγχρονισμένης Κολύμβησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN) και ομοσπονδιακή προπονήτρια, κα Μαρία Θηβαίου, ο Διευθυντής της ΚΟΕ Γιώργος Χριστοφοράτος, η κα Χριστίνα Ρουσσίδου μέλος της ΚΟΕ και η πρόεδρος της ΑΝΟ Μεταμόρφωσης Χαρά Αδρακτά Παπάζογλου, μητέρα της αθλήτριας της Εθνικής Ελλάδας Εβελίνας Παπάζογλου.

Όπως έγινε γνωστό πάνω από 300 αθλήτριες παγκόσμιας κλάσης θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση, ενώ μέχρι στιγμής έχουν καταφθάσει συμμετοχές από 18 χώρες.

Στόχος των διοργανωτών είναι το συγκεκριμένο διεθνές μίτινγκ να διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αλεξανδρούπολη, με τους ανθρώπους της ΚΟΕ να κάνουν λόγο για τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου και για την άρτια συνεργασία με τον Δήμο Αλεξ/πολης.

Να σημειώσουμε ότι το “Hellas Beetles” στην Αλεξανδρούπολη θα είναι ο δεύτερος σταθμός της σειράς των “FINA Artistic Swimming World Series″ του 2019. Οι υπόλοιποι σταθμοί -σύμφωνα με το καλεντάρι που ανακοίνωσε η FINA- είναι το Παρίσι (28/2-3/3), το Καζάν της Ρωσίας (19-21/4), το Τόκιο (27-29/4), το Πεκίνο (4-6/5), το Γκρίνσμπορο των ΗΠΑ (24-26/5), το Κεμπέκ του Καναδά (30/5-1/6), η Βαρκελώνη (31/5-2/6). Ο Super Final των World Series, εξάλλου, έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Βουδαπέστη (14-16/6).

Share it