Search

Κύπελλο Ελλάδας: Εύκολα στους «4» ο Αστέρας, μέσω παράτασης ο ΠΑΟΚ!

Μετά την πρόκριση της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου την Τρίτη, την Τετάρτη έγιναν γνωστές ακόμη δύο ομάδες που θα βρεθούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον απομένει ένα εισιτήριο το οποίο θα διεκδικήσουν την Πέμπτη Ολυμπιακός και Λαμία στην ρεβάνς του 3-3 στη Φθιώτιδα.

Στο πρώτο χρονικά ματς σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 4-1 του Εργοτέλη στην Αρκαδία και με συνολικό σκορ 5-1 προκρίθηκε στους «4». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπαστιάνο στο 10′, ο Ιατρούδης ισοφάρισε στο 72′, αλλά με Αραβίδη (79′), Καλτσά (89′) και Φερνάντεζ (90′) ο Αστέρας πήρε άνετα την πρόκριση.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στον Πανιώνιο, με το νικητήριο γκολ να έρχεται στο 119′ και στην παράταση. Όλα ξεκίνησαν πολύ καλά για τον «δικέφαλο», καθώς ο Μπίσεσβαρ βρήκε δίχτυα στο 32′, αλλά μόλις 2 λεπτά μετά ο Ντουρμισάι ισοφάρισε. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε σκορ πρόκρισης μετά τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ο Σβιντέρσκι σκόραρε στο 82′ και έτσι οδηγηθήκαμε στην παράταση. Εκεί, ο Πανιώνιος πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Καμαρά στο 94′, αλλά ο ΠΑΟΚ με τέρμα του Άκπομ στο 114′ ξανά μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης καθώς ήθελε ένα γκολ ακόμα για να περάσει στα ημιτελικά. Το γκολ αυτό ήρθε μετά από πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Λουτσέσκου και το εκτέλεσε εύστοχα ο Βιερίνια, φάση πάντως που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς φιλοξενούμενων οι οποίοι μάλιστα ως αντίδραση στην υπόδειξη δεν έκαναν σέντρα και έτσι ο χρόνος των καθυστερήσεων κύλησε χωρίς να παιχτεί παιχνίδι με τις δύο ομάδες στο κέντρο του γηπέδου.

Share it