Search

Όλα όσα έγιναν στην ετήσια Γ.Σ. και κοπή βασιλόπιτας της ΕΠΣ Έβρου! (photos)

Σε όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Στις 18:30 ξεκίνησε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου όπου και έγιναν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε.

Λίγο μετά τις 20:00 έλαβε χώρα η κοπή βασιλόπιτας και στη συνέχεια άρχισαν οι βραβεύσεις που ήταν προγραμματισμένες. Η ΕΠΣ βράβευσε πρώτο τον Εβρίτη πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004 Στέλιο Βενετίδη ο οποίος ευχαρίστησε την Ένωση, με τον πρόεδρο Παντελή Χατζημαρινάκη να ανακοινώνει πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα συνεργαστεί μαζί τους σε επίπεδο Μεικτών Ομάδων.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των περσινών πρώτων σκόρερ. Αναλυτικά:

Α’ Κατηγορία: Σεργκέι Αγκελακάκης (Ορέστης – ΑΕΚ Έβρου) & Θοδωρής Καβατζικιώτης (Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου) > 11 γκολ

Β’ Κατηγορία:

Νότιος Όμιλος: Βαγγέλης Ελλενίδης (Νέα Χηλή) > 29 γκολ
Κεντρικός Όμιλος: Σάκης Κυρούδης (Ατρόμητος Ασπρονερίου) > 17 γκολ
Βόρειος Όμιλος: Δημήτρης Πασχαλίδης (ΑΟ Νεοχωρίου) > 22 γκολ

Αμέσως μετά βραβεύθηκαν τρεις ομάδες με το κύπελλο ήθους καθώς οι ποδοσφαιριστές τους δεν δέχτηκαν καμία κόκκινη κάρτα τη σεζόν 2017-18. Ο λόγος για την ΠΑΕ Ριζίων, τον Ακρίτα Νέας Βύσσας και τον ΑΟ Αγνάντιας (Εθνικός Β’).

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης έγινε κλήρωση και δόθηκαν δώρα στις ομάδες, με την Ομόνοια Φυλακίου από τον Βόρειο όμιλο της Β’ κατηγορίας να κερδίζει μία δωρεάν διαιτησία.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης και φυσικά άνθρωποι των περισσότερων από τα σωματεία του Έβρου.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

 

Share it