Search

Θετικός ο απολογισμός της επιστροφής του Κ.Ο.Ξάνθης με την Τζούμα στους Χειμερινούς αγώνες

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στον Κολυμβητικό Σύλλογο Ξάνθης που παρά τις αντιξοότητες των προπονήσεων, λόγω της έλλειψης κολυμβητηρίου στην πόλη, για την επιστροφή του συλλόγου σε Χειμερινούς αγώνες Κατηγοριών Β. Ελλάδος και την συμμετοχή της Ευαγγελίας Τζούμα

Η σχετική ενημέρωση του συλλόγου:

Το τετραήμερο, από την Παρασκευή 22 έως την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Κατηγοριών Β. Ελλάδος.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος πλέον των 600 αθλητών από 59 συλλόγους από την όλη την Β. Ελλάδα ( από την Κέρκυρα μέχρι τον Βόλο και από την Φλώρινα μέχρι την Ορεστιάδα).
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης, μετά από απουσία πολλών χρόνων από τους Χειμερινούς Αγώνες Κατηγοριών, έλαβε μέρος με την αθλήτριά του Τζούμα Ευαγγελία, η οποία έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις επιδόσεις της και την προσπάθεια που κατέλαβε για την συμμετοχή της στους εν λόγω αγώνες, αναλογιζόμενοι το γεγονός των μειωμένων προπονήσεων και όλων των δυσκολιών που συνεπάγεται η έλλειψη κολυμβητηρίου.
Ευχόμαστε να συνεχίσει το ίδιο δυνατά ώστε να πετύχει τον στόχο της, την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.
Καλή συνέχεια Ευαγγελία!!!
Το Δ/Σ του Κ.Ο.Ξάνθης

Share it