Search

Με βραβεύσεις και αισιόδοξη ματιά στο μέλλον η κοπή βασιλόπιτας του Ποντιακού (photos)

Παρουσία επισήμων, προπονητών, γονέων και φυσικά των παιδιών των ακαδημιών του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Ποντιακού.

Κατά την διάρκεια αυτής έλαβαν χώρα βραβεύσεις, με την ομάδα της Παλαγίας να τιμά έναν ποδοσφαιριστή που βγήκε από τα σπλάχνα της και πλέον αγωνίζεται στις ακαδημίες της Ξάνθης, αλλά και στην Εθνική Ελλάδας Κ15. Ο λόγος για τον Θανάση Γκαρνέτα, ο οποίος λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν παρεβρέθηκε στην εκδήλωση και έτσι το βραβείο του παρέλαβε από τα χέρια του δημάρχου Αλεξανδρούπολης ο πατέρας του Χρήστος.

Παράλληλα βραβεύθηκαν οι καλύτεροι μαθητές της περσινής χρονιάς, στους οποίους και δόθηκαν βιβλία με αθλητικό περιεχόμενο. Τις βραβεύσεις έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βαταμίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υποδομών Γιώργος Κουκουράβας, ο παρατηρητής διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου Γιώργος Ουζουνίδης και ο επίτιμος πρόεδρος του Ποντιακού Γιώργος Παντελίδης.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης οι άνθρωποι του Ποντιακού, οι ακαδημίες του οποίου είναι μέλος του δικτύου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έκαναν δώρο στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου από μία φανέλα της ομάδας με το νούμερο 1 και τα ονόματα τους.

Την εκδήλωση συντόνισε ο υπεύθυνος ακαδημιών Αντώνης Κουφός, ο οποίος και παρουσίασε όλες τις δομές του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ακαδημίες του Ποντιακού είναι ενεργά περίπου 250 παιδιά, ενώ ο σύλλογος διατηρεί και τμήμα κοριτσιών που συνεχώς αναπτύσσεται. Επιπλέον η ανδρική ομάδα συμμετέχει ανελιπώς κάθε χρόνο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it