Search

Photos: Έβαλε “φωτιά” στο πρωτάθλημα ο Άρης Αβάτου που έσπασε το αήττητο του Νέστου Χρυσούπολης!

Ψυχωμένη εμφάνιση και νίκη του Άρη Αβάτου επί του Νέστου Χρυσούπολης με 1-0, σε ένα ματς με πολύ πάθος και ένταση και τος Ξανθιώτες να σπάνε το αήττητο του Νέστου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους και μόλις στο 5′ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Κουτσούμπας δέχτηκε τράβηγμα απο τον Κουντού εντός περιοχής με τον Δραμινό ρέφερι να δείχνει πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Δόντσος με τον Αθανασίου να πέφτει σωστά στην δεξιά του γωνιά και να κρατά το μηδέν. Κάτι που όμως δεν συνέβη στο 10′ με τον, εκ των κορυφαίων της ξανθιώτικης ομάδας, Νίκο Κρασώνη με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ για τους ξανθιώτες. Μετά το γκολ η ομάδα του Νέστου πήρε μέτρα στο γήπεδο χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει ιδιαίτερες καταστάσεις στην εστία του Αμουτζάκη πέρα απο ένα σουτ του Μελισσόπουλου.

Στην επανάληψη και με τις διορθωτικές κινήσεις του Κυριάκου Κετσιεμενίδη ο Νέστος μπήκε δυνατά χάνοντας καλή στιγμή με τον Τζαμπέγια, όμως η ξανθιώτικη ομάδα παίζοντας εξαιρετικά τις κόντρα επιθέσεις κατάφερε να δημιουργήσει τις δύο καλύτερες φάσεις του αγώνα. Αρχικά στο δυνατό σουτ του Κρασώνη που πέρασε άουτ και στο 63′ την φάση του δευτέρου μέρους με την κεφαλιά του Γκέκα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Αθανασίου. Στο τελευταίο τέταρτο το ματς έγινε “ροντέο” με την μπάλα πάνω κάτω χωρίς όμως κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία, με τους παίκτες του Νέστου να αδυνατούν να βρουν λύσεις απέναντι στην εξαιρετικά στημένη και προσηλωμένη στο ματς ομάδα του Αβάτου.

Ντεμπούτο με νίκη στον πάγκο του Αβάτου για τον Αλέκο Ξανθόπουλο, με αυτή τη νίκη ουσιαστικά να δίνει τεράστια βαθμολογική ανάσα για τον Άρη. Ενώ παράλληλα έβαλε φωτιά στην μάχη του τίτλου με την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη να παραμένει στην κορυφή όμως με 6 αγωνιστικές να μένουν η διαφορά απο την δεύτερη Καβάλα μειώθηκε στον 1. Πάντως να σημειωθεί πως η ομάδα της Χρυσούπολης αγωνίστηκε χωρίς 4 βασικούς(Μκρτσιάν, Αρετάς, Ευθυμιάδης λόγω καρτών και Καθάριος λόγω τραυματισμού) με τις απουσίες να είναι εμφανής.

Στους 31 βαθμούς έφτασε ο Άρης Αβάτου που στρέφει την προσοχή του στο τοπικό ντέρμπι με Ορφέα, ενώ η ομάδα του Νέστου στρέφει την προσοχή της στα δύο πολύ σημαντικά συνεχόμενα ματς εντός έδρας με Πανσερραϊκό και Απόλλων Παραλιμνίου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πουλικίδης με βοηθούς τους Κουβαλάκη και Παστιάδη της ΕΠΣ Δράμας.

Άρης Αβάτου (Αλ. Ξανθόπουλος): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Τσέκος(83′ Βαφειάδης), Σαρηγιαννίδης, Δόντσος, Γκέκας(73′ Καλογιάννης), Κρασώνης, Ζωσιμίδης(65′ Σιχλοιμίρης).

Νέστος Χρυσούπολης (Κ. Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Παπαδόπουλος, Μαϊδανός, Χούσινετς, Τζαμπέγια, Κουντού, Γκουτσίδης(55′ Μελισσόπουλος Ν.), Ορφανίδης, Μπέλιτς(70′ Παρουτσής), Νικλητσιώτης, Μελισσόπουλος Αλ.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

http://

Share it