Search

Στο χέρι της Ρέιντζερς!

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός στο bet-hoven

Η Εϊρ συνεχίζει την απογοητευτική της πορεία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Ντανφέρμλιν εντός έδρας και παράλληλα να χαλάσει την πρότασή μας. Πάμε στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος και σε αναμέτρηση από την Πρέμιερσιπ της Σκωτίας.

Η Χάμιλτον υποδέχεται την Ρέιντζερς εντός έδρας και το παιχνίδι έχει φυσικά ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο φυσικά από την φιλοξενούμενη. Την πρώτη της ήττα μετά από δύο θετικά αποτελέσματα υπέστη η Χάμιλτον, έχασε με 2-0 από την Χιμπέρνιαν εκτός έδρας, σε ένα ματς στο οποίο δεν θα μπορούσε να πάρει κάτι, μιας και ήταν απολύτως υποδεέστερη. Συνολικά είναι μετριότατη και δέχεται εύκολα γκολ, κάτι που δεν έχει καταφέρει να αλλάξει ακόμα ο νέος τεχνικός Μπράιαν Ράις.

Από την άλλη μεριά, η Ρέιντζερς επικράτησε με το άκρως επιβλητικό 5-0 εντός έδρας της Κιλμάρνοκ και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Τέσσερα γκολ σε αυτό το ματς από τον φορ Μορέλος. Έχει κερδίσει σε όλα τα εκτός ματς με αντίπαλο την Χάμιλτον, εννιά στον αριθμό. Είναι σημαντικό πάντως ότι στα 4 από τα 5 πρόσφατα παιχνίδια της η Ρέιντζερς έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Στοιχηματικά, πέραν του διπλού και με βάση τα παραπάνω, αξίζει να αγοράσουμε το 2 και no goal, στο 2.00.

Share it