Search

Οι βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Θράκης!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η κοπή πίτας της ΕΠΣ Θράκης, στην οποία το παρόν έδωσαν σημαντικά πρόσωπα τόσο από τον χώρο του ποδοσφαίρου, όσο και των τοπικών αρχών.

Μετά τους χαιρετισμούς και την κοπή της πίτας, η βραδιά συνεχίστηκε με τις καθιερωμένες βραβεύσεις. Συγκεκριμένα δύο τιμητικές πλακέτες παρέλαβε η ομάδα του Κοσμίου, τόσο για το fairplay που είχε πραγματοποιήσει στον αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων, όταν επέτρεψε στους αντιπάλους της να ισοφαρίσουν, μιας που είχε προηγηθεί στο σκορ την στιγμή που αντίπαλος ποδοσφαιριστής βρισκόταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, όσο επίσης και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Στην συνέχεια βραβεύτηκαν, η Βιστωνίδα Κοπτερού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Θράκης, όντας αήττητη με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, με τον πρόεδρο της ομάδας Μοεμίν Ερτζάν να παραλαμβάνει την πλακέτα, η Δόξα Προσκυνητών για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης και ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής που αναδείχθηκε πρωταθλητής στο παιδικό πρωτάθλημα.

Ακόμη τιμήθηκαν ο Αμέτ Ερκάν που ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία και ο Γκιρετλί Ναζήμ που πραγματοποίησε το αντίστοιχο κατόρθωμα στην Β’ ΕΠΣ Θράκης, ενώ όπως και πέρυσι η ΕΠΣ Θράκης δεν ξέχασε να βραβεύσει και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που εισήχθησαν μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Τέλος αξίζει να τονίσουμε πως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης βράβευσε και τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Ευάγγελο Γραμμένο που έδωσε το παρόν στην εκδήλωση της οικείας ΕΠΣ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Πηγή: Περισκόπιο

Share it