Search

Νίκη με ανατροπή στα Γιάννενα για τους Παίδες της Ξάνθης στο τελευταίο εκτός της χρονιάς!

Αν και βρέθηκε από το 24′ πίσω στο σκορ η Κ15 της Ξάνθης είχε εξαιρετική αντίδραση και όντας καταιγιστική στο δεύτερο μέρος έφυγε με το διπλό από τα Γιάννενα επικρατώντας με 4-1.

Στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της χρονιάς η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη δεν μπήκε καλά στο ματς και δύο 24′ είδε τον Σάλο να ανοιγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Όμως η αντίδραση ήταν άμεση και στο 28′ ο Μετεντζίδης με σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε για τους ξανθιώτες, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Ξάνθης μπήκαν δυνατά και αφού απείλησαν με Καραγιαννίδη, Ιωσηφίδη και Χότσκα κατάφεραν στο 45′ να πάρουν κεφάλι στο σκορ με εκτέλεση φάουλ του Μετεντζίδη. Ενώ στο 66′ ο Παροτσίδης με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια ολοκλήρωσε ιδανικά για το 1-3. Το τελικό 4-1 υπέρ της ξανθιώτικης ομάδας διαμόρφωσε στο 73′ ο Ιωσηφίδης

Σημαντική νίκη για την Παιδική ομάδα της Ξάνθης στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της χρονιάς, με τους ξανθιώτες να φτάνουν στους 23 βαθμούς και πλέον έχοντας τα τελευταία τους τρία ματς στην Ξάνθη με ΠΑΟΚ, Άρη και Παναιτωλικό θα παλέψουν για την πρόκριση στο Final 4

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λεωνίδας Τζόβας με βοηθούς τους Αγορά και Σπυρογιώτη της ΕΠΣ Ηπείρου.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Χατζής, Δημητριάδης, Καραγιαννίδης(56′ Γιουρούκ), Κουτσός, Καλά, Αναστασιάδης, Μετεντζίδης, Παροτσίδης, Χότσκα (70′ Μπλιούμης), Ιωσηφίδης (77′ Μαρκοσιάν), Ανθουλάκης(80′ Τσάκαλος)

Share it