Search

Με Ξαντινίδη πήρε το διπλό επί του Κεραυνού Πέρνης ο Ορφέας Ξάνθης!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Ορφέας Ξάνθης που με μεστή εμφάνιση πέτυχε διπλό-παραμονής στην Χρυσούπολη επί του Κεραυνού Πέρνης.

Νίκη που δίνει μεγάλη ανάσα για τους ξανθιώτες που ξέφυγαν για τα καλά απο την ζώνη και κοιτάνε με μεγαλύτερη άνεση της τελευταίες έξι αγωνιστικές έχοντας και το μυαλό τους στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης. Στα του αγώνα αν και το ματς ξεκίνησε με αρνητικούς οιωνούς για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μετά την αναγκαστική αλλαγή του Καρκατζάνη μόλις στο 15′, οι ξανθιώτες ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους και στο 27′ κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Κώστα Ξαντινίδη. Μάλιστα πριν την συμπλήρωση των 45′ θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο όμως το σουτ του Πασχαλάκη σταμάτησε στο δοκάρι

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες προσπάθησαν να πάρουν κάτι απο το ματς απειλώντας με σουτ των Χαλπέτη και Γεωργιάδη με τον Ρούφο να διατηρεί το μηδέν, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κεραυνός τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μαρκάκη με δεύτερη κίτρινη.

Την προσοχή του στο τοπικό ντέρμπι στρέφει ο Ορφέας Ξάνθης που έφτασε τους 31 βαθμούς, ενώ η Πέρνη θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες στην Κομοτηνή με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χάψας (Σερρών), με βοηθούς τους  Ζιγκερίδη (Κιλκίς) και Αναστασιάδη (Σερρών)

Κεραυνός Πέρνης(Γ. Μαλαματάς): Ψαράς, Μπαντάνης, Μπούλγκουρας, Λεγάτος, Μαρκάκης, Τσάκωνας, Χατζηκυριάκου, Τζιβανόπουλος, Χαλπέτης, Γεωργιάδης, Χιονίδης(70′ Παναγιώτου).

Ορφέας Ξάνθης (Μπ. Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάς, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Καρκατζάνης(15′ λ.τρ. Σουκρήογλου), Τορομανίδης(72′ Καραγκιόζης Β.), Ξαντινίδης(75′ Καραγκιόζης Γ.), Χιντ Ιμέρ(81′ Μουμίνογλου), Πασχαλάκης.

Share it