Search

Βαριά ήττα για την Κ17 του ΑΟΞ στα Γιάννενα!

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε η ομάδα Κ17 του ΑΟΞ στα Γιάννενα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 26 βαθμούς και το Final 4 να απομακρύνεται πλέον αρκετά.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Ξανθιώτες, που στο 8′ βρέθηκαν πίσω στο σκορ από μια άτυχη στιγμή όταν ο Πλατιάς έκανε την σέντρα και ο Ισαακίδης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Όμως η αντίδραση της Ξανθιώτικης ομάδας ήταν άμεσα και στο 12′ ήρθε η ισοφάριση με τον Τσιπούρα να δίνει ασίστ στον Νεκτάριο Κοτόπουλο που έκανε το 1-1. Ο τρελός ρυθμός του πρώτου 20λεπτου συνεχίστηκε και στο 18′ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Πόγια, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους χωρίς να σημειωθεί κάτι ιδιαίτερο.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 51′ όταν ο Ισαακίδης αποβλήθηκε, όμως οι πρώτες ευκαιρίες ανήκαν και πάλι στον ΑΟΞ με τον Κοτόπουλο να μην καταφέρνει να νικήσει τον Βαλαβανόπουλο από θέση τετ-α-τετ και την κεφαλιά του Τσιεγγελίδη να περνά μόλις άουτ. Στο 67′ ωστόσο και κόντρα στην ροή του ματς σε εκείνο το σημείο ο Ντούκας με κεφαλιά έκανε το 3-1, με τον Λώλη στο 70′ να χάνει τεράστια ευκαιρία να διευρύνει το σκορ. Στην συνέχεια ο Καρά Ισμαήλ είχε τις απαντήσεις στις προσπάθειες των Πόγια και Κλεισούρα, πριν ο Ντούκας γράψει με δυνατό σουτ στο 90+3′ το τελικό σκορ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Βακαλόπουλος, Μάκης, Πόγιας (87′ Τζώρτζης), Ντούκας, Ντόντης, Παππάς (83′ Μπούμπας), Κλεισούρας (83′ Λώλης), Πλατιάς (79′ Λάμα), Δημητρέλος, Ζώνιος (56′ Γροσδάνης), Λώλης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Καρά Ισμαήλ, Νιαζήφογλου, Τσιεγγελίδης, Μανίσογλου, Δήμος (50′ Μπαζοΐδης), Ισαακίδης, Γκαρνέτας (70′ Ιγνατιάδης), Τσιπούρας (76′ Αλή), Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης, Μολώνης (35′ Αλεξανιάν (80′ Ασήμογλου)).

Photo Credits: super-fm.gr

Share it