Search

Photos: Με βράβευση Κεχαγιά έκοψε την βασιλόπιτα του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ξάνθης!

Σε μια ζεστή εκδήλωση στο χώρο του εστιατορίου του Hotel Natassa πραγματοποίησε την καθιερωμένη του κοπή της βασιλόπιτας ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης το Διοικητικό αποτελούμενο απο τον Πρόεδρο Γιώργο Μαραντά και τους Κώστα Τερζανίδη, Κυριάκο Κετσιεμενίδη και Άγγελο Γιοβανόπουλο συζήτησε με τα παρόντα μέλη θέματα που απασχολούν, όπως το ζήτημα των πτυχιούχων. Στην ενδιαφέρουσα συζήτηση υπήρχαν αρκετές τοποθετήσεις, ενώ τον λόγο πήρε και ο καλεσμένος του Συνδέσμου και μέλος της Π.Ε.Π.(Πανελλήνια Ένωση Προπονητών), Γιάννη Καντά οπού του τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν τα μέλη του Συνδέσμου ενώ συζητήθηκαν και λύσεις. Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριάντης, που εκπροσώπησε μαζί με τον έτερο Αντιπρόεδρο Χρύσανθο Ζουρνατζίδη την Ένωση, τονίζοντας πως η πόρτα της Ένωσης είναι ανοιχτή προς τον Σύνδεσμο για να συζητηθούν θέματα που τους απασχολούν και να επιλυθούν.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας αλλά και η βράβευση στο μέλος του Συνδέσμου, Νίκο Κεχαγιά. Την βράβευση στον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Παίδων, έκανε ο πρώην συμπαίκτης αλλά και παίκτης του, Ζήσης Βρύζας. Την εκδήλωση πέρα απο τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της Ξάνθης και πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική ομάδα, έδωσε και ο Τιμ Μάνατζερ της Ξάνθης, Κώστας Τσαλίκης

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Αντώνης Μπαμπαλής που κέρδισε το φλουρί, και μια δωροεπιταγή απο το κατάστημα Figli.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΕΔΩ

http://

Share it