Search

Συντριβή για τον αποδεκατισμένο Εθνικό στο Οφρύνιο

Την πιο βαριά ήττα του στη φετινή σεζόν γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, χάνοντας με 5-1 από τον Αετό Ορφανού, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Έβρου ταξίδεψε με αποστολή ανάγκης στο Οφρύνιο λόγω 4 απουσιών ποδοσφαιριστών που συμπλήρωσαν κάρτες, δύο τραυματισμών και προβλήματα γαστρεντερίτιδας. Μάλιστα, λόγω των πολλών απουσιών βασικός στη μεσαία γραμμή ξεκίνησε ο τερματοφύλακας Τάσος Μπινόπουλος!

Στο ματς που διεξήχθη με αρκετό κρύο και χιονόπτωση, το σκορ άνοιξε ο Βουζουλίδης στο 11′, ενώ ο Δουμάνης διπλασίασε τα τέρματα του Αετού τέσσερα λεπτά μετά. Στο 20′ ο Μουδούρογλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Καραγιαννίδης στο 29′ έκανε το 4-0. Το α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να προηγούνται 5-0 καθώς ο Μουδούρογλου πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 42′.

Στο β’ μέρος ο Αετός έριξε τον ρυθμό του, με τον Εθνικό να καταφέρνει να μειώσει στο 77′ χάρη σε γκολ του Μαρασλή σε 5-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις:

Αετός Ορφανού: Κυφωνίδης, Μήττας, Βουζουνίδης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Κάμπατζης, Μουδούρογλου, Γεράκης, Δουμάνης, Καζαντζίδης.

Εθνικός Αλεξ/πολης: Μπαμπλής, Κούπας, Λυμπέρης, Λίτσιος, Γκαϊδατζής, Γκουντενούδης, Αντωνιάδης, Καρακασίδης, Μπινόπουλος, Κεσσάτης, Μαρασλής.

 

Share it