Search

Ημέρα προκρίσεων για το Ξανθιώτικο μπάσκετ, στα ημιτελικά του Εφηβικού η Ασπίδα, στα ημιτελικά Παιδικού Αρίων και Λεύκιππος!

Ιδανικά εξελίχθηκε η μέρα για της ομάδες μπάσκετ της Ξάνθης, που πανηγύρισαν τρεις προκρίσεις στα ημιτελικά Εφηβικού και Παιδικού της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Πιο συγκεκριμένα στο Εφηβικό πρωτάθλημα η ομάδα του Αντώνη Κασαρτζίδη πήρε νίκη με 66-47 στην Αλεξανδρούπολη επί της Ολυμπιάδας κάνοντας το 2-0 και πλέον θα περιμένει το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ Δράμας και Σερρών για να μάθει τον αντίπαλο της στα ημιτελικά.

Στο Παιδικό είχαμε διπλό ξανθιώτικο θρίαμβο έναντι των ομάδων της Κομοτηνής, με τον Λεύκιππο παρότι μπήκε στα πλέι οφ με μειονέκτημα κατάφερε να προκριθεί έναντι του ΓΑΣ επικρατώντας με 54-44 στην Ξάνθη και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά, εκεί οπού θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί απο το ζευγάρι Ίκαροι – Αστέρας.

Στα ημιτελικά του Παιδικού προκρίθηκε και ο Αρίωνας Ξάνθης που διπλασίασε τις νίκες του επί του Αίαντα κερδίζοντας με 55-46 στην Κομοτηνή και πλέον στα ημιτελικά θα βρει τον Πανσερραϊκό

Αναλυτικά

ΕΦΗΒΙΚΟ

Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης – Ασπίδα Ξάνθης   47-66  (0-2)

Κυριακή 24/2

17:00, Κ.Γ. Δράμας: Τιτάνες Δράμας – Πανσερραϊκός  (Παναγιωτίδης – Ράπτης)  (0-1)

ΠΑΙΔΙΚΟ

Λεύκιππος Ξάνθης – ΓΑΣ Κομοτηνή  54-44  (2-0)

Αίας Κομοτηνής – Αρίων Ξάνθης  46-55 (0-2)

Ελευθερούπολη – Πανσερραϊκός  50-83 (0-2)

Κυριακή 24/2

15:00, Κ.Γ. Ομονοίας: Ίκαροι Σερρών – Αστέρας Καβάλας  (Νεδόγλου Αρ. – Τσακιρίδης)  (0-1)

Share it