Search

Με τις έδρες για το ταμείο!

Μια πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο, μας δίνει το κουπόνι της Παρασκευής. Η αγωνιστική ξεκινάει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και εμείς θα πάμε με τις έδρες σε Γερμανία και Αγγλία.

Βέρντερ Βρέμης – Στουτγάρδη

Δεν… υπάρχει η τύχη της Βέρντερ. Με γκολ – φάουλ του Πισάρο στο 96ο λεπτό, πήρε πολύτιμο 1-1 από τη Χέρτα μέσα στο Βερολίνο. Συμπλήρωσε έτσι 23 συνεχόμενα ματς που βρίσκει δίχτυα και διανύει την καλύτερη σεζόν της την τελευταία επταετία. Έχει δε, πολύ καλή παράδοση κόντρα στη Στουτγάρδη, από την οποία δεν έχει ηττηθεί από το 2006. Όσον αφορά τους Σουηβούς, η κακή τους πορεία συνεχίζεται. Όσο μπόρεσαν το πάλεψαν κόντρα στη Λειψία, γνώρισαν όμως φυσιολογική ήττα με σκορ 3-1. Αυτή ήταν η έκτη τους ήττα στα επτά πρόσφατα παιχνίδια τους και θα δώσει μεγάλη μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία. Ασφαλώς δεν μπορεί να περιμένει και πολλά απόψε. Θα πάμε με τον 1Χ, τον οποίο θα συνδυάσουμε με το over 2.5 για να γίνει πιο ελκυστική η απόδοση.

Γουέστ Χαμ – Φούλαμ

Είχε τη δυνατότητα να πάρει ανάσες η Γουέστ Χαμ το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού δεν είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι, είχε μείνει στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας. Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και ενώ μεσοβδόμαδα ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας με τη Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη, η Φούλαμ έρχεται από φυσιολογική ήττα 3-0 στην έδρα της από τη Γιουνάιτεντ. Παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης και απέχει οκτώ βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής. Οι «κότατζερς» έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, όμως η Γουέστ Χαμ είναι λογικό φαβορί. Ο άσος έχει αξία και θα παιχτεί.

Τα καλύτερα προοδευτικά φρουτάκια παίζουν στο Casinowinners.gr

Share it