Search

Οι τιμές των εισιτηρίων και η εξέδρα που θα καθίσουν οι φίλοι του Νέστου στο ματς με Άρη Αβάτου!

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα υπάρχουν στο ματς της Κυριακής μεταξύ του Άρη Αβάτου και του Νέστου Χρυσούπολης, στο γήπεδο του ΑΟΞ(15:00, LIVE Sportsaddict) έγινε στα γραφεία της Αστυνομίας Ξάνθης.

Εκεί η Αστυνομική Διεύθυνση της Ξάνθης πήρε την απόφαση οι φίλαθλοι του Νέστου που θα βρεθούν στο γήπεδο της Ξάνθης την Κυριακή να φιλοξενηθούν στο πέταλο του γηπέδου. Με την ομάδα του Αβάτου να ορίζει την τιμή του εισιτηρίου στα 10ευρώ γενική είσοδος, στα 5 το γυναικείο και δωρεάν για παιδιά κάτω των 15 ετών.

Παράλληλα να σημειώσουμε πως οι φίλαθλοι των γηπεδούχων θα μπουν στο γήπεδο απο την Θύρα 4 του γηπέδου, μια και οι φιλοξενούμενοι θα εισέλθουν απο την Θύρα 1(Κεντρική είσοδος).

Η ενημέρωση του ξανθιώτικου συλλόγου αναφέρει:

Την Κυριακή η ομάδα μας αντιμετωπίζει την γειτονική ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης. Λόγω των μέτρων που θα λάβει η αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ενημερώνουμε ότι οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων θα τοποθετηθούν στο πέταλο του γηπέδου και θα εισέλθουν στο γήπεδο από την θύρα 1 ενώ οι φίλαθλοι της Ξανθιωτικης ομάδος θα εισέλθουν στο γήπεδο του ΑΟΞ από την θύρα 4.Ενημερώνουμε επίσης τους φιλάθλους του Νέστου ότι η τιμή των εισιτηρίων για την θύρα 1 είναι 10 ευρώ το αντρικά ενώ για τις κυρίες 5 ευρώ και για παιδιά κάτω των 15ετων δωρεάν

Share it