Search

Photos: Με έντονο χρώμα ΑΟΞ και όμορφα δώρα η κοπή της βασιλόπιτας του Ορφέα Ξάνθης

Σε γιορτινό κλίμα μετά την χθεσινή μεγάλη πρόκριση του Ανδρικού τμήματος έκοψε το απόγευμα στο γήπεδο του ΑΟΞ την βασιλόπιτα του ο Ορφέας Ξάνθης, τόσο για το Ανδρικό όσο και για όλα τα τμήματα Υποδομής, έχοντας και εκλεκτούς καλεσμένους καθώς το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα στην γιορτή του Ορφέα το παρών έδωσαν ο Τιμ Μάνατζερ του ΑΟΞ, Κώστας Τσαλίκης οι αρχηγοί Δήμος Μπαξεβανίδης, Χρήστος Λισγάρας, οι δύο γκολκίπερ της ομάδας Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Θανάσης Γκαραβέλης και ο φροντιστής της ομάδας Χουσείν Τσιτάκ.

Στο γεμάτο χαρούμενα πρόσωπα γήπεδο του ΑΟΞ άπαντες καλωσόρισε ο Μπάμπης Χατζημεστής, ενώ πριν την κοπή της βασιλόπιτας μίλησε και ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας, Μάκης Μπογιατζίδης. Ακολούθως ο ιδιοκτήτης του Ορφέα προσέφερε μέσω των προπονητών της Ακαδημίας αναμνηστικά δώρα στους εκλεκτούς καλεσμένους της, με τον Κώστα Τσαλίκη με την σειρά του να χαρίζει στον κ. Χατζημεστή μια φανέλα του ΑΟΞ με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Μουρτζάνος, με τους προπονητές της Ακαδημίας να μοιράζουν τα πιτάκια στα τμήματα τους, ενώ τα πιτάκια της Ανδρικής ομάδας μοίρασε ο Πρόεδρος της ομάδας, με τον τυχερό που έτυχε το φλουρί να είναι ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Στράτος Αμανατίδης

Στους νικητές των Ακαδημιών δόθηκαν φανέλες των ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ, που έδωσαν το παρών, απο δύο των Μπαξεβανίδη και Λισγάρα και απο μια των Ζίβκοβιτς και Γκαραβέλη

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ, ΕΔΩ

http://

Share it