Search

Ο απολογισμός της 17ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 15 γκολ, 1 ισοπαλία και 5 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Τρίποντο για τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, διπλό για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, πήρε ρεβάνς για τον αποκλεισμό του Κυπέλλου ο Πανθρακικός, ισοπαλία στο Κοπτερό, νέα νίκη για τον Ορφέα Ξυλαγανής, σπουδαία ανατροπή για την Δόξα Προσκυνητών.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ορφέας Ξυλαγανής 1-3

Άλλη μια νίκη τις τελευταίες εβδομάδες κατέκτησε ο Ορφέας Ξυλαγανής που έφυγε με το διπλό από τους Αγίους Θεοδώρους επικρατώντας με 1-3 του Σπάρτακου. Ο Αλατζίδης άνοιξε το σκορ στο 3′, ο Ροδουσάκης στο 60′ έκανε το 0-2, στο 75′ ο Γεωργιάδης σημείωσε το 0-3, ενώ στο 85′ ο Ταβασίδης έγραψε το τελικό 1-3.

Αναγέννηση Παγουρίων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-2

Αλώβητος έφυγε από τους Υφανταί ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που επικράτησε με 0-2 της Αναγέννησης Παγουρίων, χάρις το τέρμα του Δραγανίδη στο 17′ και το αυτογκόλ του Ρουμπή στο 90′, διατηρώντας έτσι ακέραιη την διαφορά του από την δεύτερη θέση.

Ορφέας Στρύμης-Δόξα Προσκυνητών 2-3

Στο συναρπαστικότερο ματς της αγωνιστικής η Δόξα Προσκυνητών πανηγύρισε την νίκη με 2-3 επί του Ορφέα Στρύμης, αποφεύγοντας έτσι την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Παππά στο 3′ και τον Χατζηγεωργίου στο 54′, όμως η Δόξα αφού ισοφάρισε ισάριθμες φορές με τον Καραβέτη στο 25′ και τον Κουρτ Τεφήκ Σαμή στο 55′, πήρε τελικά και την νίκη με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αθανάσαρου στο 75′.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Δόξα Σώστη 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Βιστωνίδα Κοπτερού και Δόξα Σώστη, με τους γηπεδούχους να είναι οι κερδισμένοι της αγωνιστικής. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-1

Το γκολ του Βάσκου στο 23′ αποδείχτηκε αρκετό προκειμένου η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να φύγει με το διπλό από τις Σάπες και να παραμείνει στο -5 από την κορυφή. Από την άλλη αυτή η ήττα δεν κόστισε και πολύ στην Ελπίδα στην μάχη της εξάδας.

Δόξα Γρατινής-ΑΠΣ Πανθρακικός 0-1

Αν και φάνηκε να μπλοκάρει και πάλι απέναντι στην Δόξα Γρατινής, ο Γρίβας στο 90′ έδωσε την λύση στον Πανθρακικό, που έφυγε με το διπλό από τον Κάλχα και πήρε μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό του Κυπέλλου.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Share it