Search

Διπλό από… ημίχρονο για τους Παίδες του Έβρου και πρόκριση!

Πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Έβρου επικράτησε 4-2 στην Κομοτηνή της ΕΠΣ Θράκης και προκρίθηκε από σήμερα στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος μεικτών ομάδων.

Με μία αγωνιστική να απομένει η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα δεν μπορεί να αλλάξει και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα τερματίσει πρώτος ο Έβρος ή η Ξάνθη.

Στο σημερινό ματς η ομάδα των Αραμπατζή & Λαμπίδη κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς βάζοντας τις βάσεις για μία σχετικά άνετη επικράτηση. Ο Τσελεμπάκης (που πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Παίδων) σκόραρε στο 2ο μόλις λεπτό της συνάντησης, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 8′. Στο 25′ ο Κραββαρίτης μείωσε σε 2-1 για την ομάδα της Ροδόπης, αλλά πέντε λεπτά μετά ο Τσελεμπάκης θα σημειώσει χατ τρικ για το 1-3 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ο Έβρος έφτασε και σε τέταρτο τέρμα με τον Γκουτζιμίση στο 58′, ενώ η Θράκη κατάφερε να μειώσει με τον Μαλλέ λίγο πριν το φινάλε. Στην τελευταία αγωνιστική η Κ14 του Έβρου αντιμετωπίζει την Καβάλα.

Άριστη η διαιτησία του Θόδωρου Γιαπουτζή και των βοηθών του Δημήτρη Τζιβαρτζίδη και Κώστα Γκοντόλια

Συνθέσεις:

ΕΠΣ Θράκης: Λυμπερίδης, Αλή Βολκάν, Οικονόμου, Κραββαρίτης, Τσαρμαντίδης, Μαλλές, Χασάν (48′ Τσώλας), Κολτσακλής (45′ Παρασκευάς), Φραγκίσκος (36′ Μαρκόπουλος), Τοζακίδης, Κοφίδης.

ΕΠΣ Έβρου: Σιωπίδης, Κουρτελάκης (58′ Ζαφειρόπουλος), Γκιόκας (58′ Τσορμπατζούδης), Καλαϊτζίδης (43′ Αλμετίδης), Γιαννακίδης, Καλαμαράς, Ντέμπροβα (58′ Πιστιάλκας), Γκουτζιμίσης, Μάιμος (42′ Μιχαλιτσλής), Τουφάκης (43′ Χάμος), Τσελεμπάκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it