Search

Photos: Μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας Βιστωνίδα Κοπτερού και Δόξα Σώστη!

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Βιστωνίδα Κοπτερού και Δόξα Σώστη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Θράκης.

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με την Δόξα ωστόσο να απαντά άμεσα και να φέρνει το ματς στα ίσα. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν ήταν πολλές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και οι δύο ομάδες δεν είχαν τις ευκαιρίες τους προκειμένου να κερδίσουν το τρίποντο. Αμφότερες όμως έδειξαν πως είχαν το μυαλό τους κατά κύριο λόγο στην άμυνα και στην αποφυγή της ήττας, με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει μέχρι το τέλος και την Βιστωνίδα να θεωρείται ως η κερδισμένη της αγωνιστικής, κερδίζοντας έναν ακόμη σημαντικό βαθμό στον δρόμο για την εξάδα και τα play-off.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14′ όταν μετά από κόρνερ του Τομπά Αλτάι, ο Ντουμπάν Οζάν έκανε με κεφαλιά το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα όμως, ο Καραπάτσιος είδε τον Εφτούν εκτός θέσης και με μια λόμπα από την σέντρα ισοφάρισε σε 1-1. Στο 19′ το σουτ του Στριγκώνη έδιωξε σε κόρνερ ο Εφτούν και στο 46′ μετά από σέντρα του Σταυρόπουλου η κεφαλιά του Πυλαρινού πέρασε άουτ. Στο 68′ η Βιστωνίδα έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Αραμπατζή Γ. να μην τελειώνει σωστά την φάση από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 70′ ο Πατούλιας της Δόξας σημάδεψε το αριστερό δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Παναγιωτίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βιστωνίδα Κοπτερού (Περτσάς): Μπουτσακτσή Εφτούν, Χουσεΐν Ανούλ, Γεωργακόπουλος, Ντουμπάν Οζάν, Δεμήρ Χουσεΐν (12′ Τομπά Χασάν), Θεοδωρίδης, Αραμπατζής Μ., Τομπά Αλτάι (67′ Μιχαλακέλης), Αθανασιάδης, Ραμαδάν Σεβέν, Αραμπατζής Γ. (87′ Πρίφτης).

Δόξα Σώστη (Δανίδης): Χατζόπουλος, Σταυρόπουλος, Τέφος, Τζιαφάλιας, Ανδρίκου, Μπανάσας, Πυλαρινός (90′ Χωλίδης), Φανιάδης, Στριγκώνης (71′ Βλασσσόπουλος), Καραμπάτσιος (81′ Καραμιχάλης), Πατούλιας (87′ Μυλωθρός).

Share it