Search

Τρίποντο παραμονής για την Κεσσάνη Ερασμίου, στροφή στο Κύπελλο για τον Εχίνο!

Σπουδαία νίκη πέτυχε μέσα στον Εχίνο η Κεσσάνη Ερασμίου με 4-2, και έκανε άλμα παραμονής προσπερνώντας παράλληλα τον Εχίνο που στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο.

Η ομάδα του Ερασμίου κατάφερε με την συμπλήρωση μισής ώρας να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον πρωταγωνιστή του ματς Μιχαλή Κιαχίδη να δίνει το προβάδισμα στην Κεσσάνη. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 41′ έφεραν το ματς στα ίσια με τέρματα του Εγιούπ Χατζηχασάνογλου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά όμως ο Κιαχίδης στο 68′ κατάφερε να σκοράρει για το 1-2, ενώ στο 73′ η ομάδα του Ερασμίου έθεσε τις βάσεις για μια μεγάλη νίκη με τον Βελήογλου Μπερκάν. Η ομάδα του Εχίνου κατάφερε να μειώσει εκ νέου με τον Χουσείν Μεμεταλή Καβάζ, ενώ λίγο αργότερα είχε και δοκάρι με τον Χουσείν Καδρή. Το τελικό 4-2 υπέρ της Κεσσάνη πέτυχε ο Μιχάλης Κιαχίδης που σημείωσε χατ-τρικ.

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε με αυτή τη νίκη η Κεσσάνη που έχοντας 9 βαθμούς στα τρία τελευταία ματς έχει ξεφύγει για τα καλά απο την επικίνδυνη ζώνη και κοιτά προς τα πάνω, κάτι που θα συμβεί μια και καλή με νίκη στο σημαντικό ματς που έρχεται με τον Ερμή Μάνδρας. Απο την άλλη ο Εχίνος που δεν διάγει και την καλύτερη του περίοδο στρέφει την προσοχή του στο ματς της Τετάρτης με την Ασπίδα στον επαναληπτικό του 2-0 σε βάρος του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Χασάν Κούλα και Τσεκμέ

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Κίρτζαλη, Μπάτζιος, Κουρού(87′ Τσάους), Μποασή, Καδρή Χ., Αχμετσίκ(76′ Κιοσέ), Πετρόφ, Χισήμ Χασάν(46′ Χριστόφ), Ευθυμιάδης(46′ Μπαρέ Χ.), Χατζηχασάνογλου, Καβάζ Μεμεταλή Χ.

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ: Λαπαδώνης,  Σαμπανίδης, Κλειτσιώτης, Γούλας Χ.(46′ Βασιλειάδης), Πουρναράκης, Ελμασίδης, Βελήογλου Μπ.(88′ Γούλας Βαγγ.), Τζιρίδης, Γκασπαριάν(30′ Θώμογλου). Γιαννακούδης, Κιαχίδης

Share it