Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: “Φουντώνει” η μάχη…τίτλου με ντέρμπι σε Ξάνθη και Χρυσούπολη στην 19η αγωνιστική (15:00 LIVE SportsAddict.gr)

Με τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, την εξέλιξη των οποίων όπως κάθε Κυριακή θα την παρακολουθήσετε με άμεση ενημέρωση μέσα από το SportsAddict.

Απο τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής θα γίνουν στο ΑΟΞ οπού ο Ορφέας Ξάνθης θα υποδεχτεί την δεύτερη της βαθμολογίας  Καβάλα, απέναντι στην οποία έχει εξαιρετική παράδοση η ομάδα της Ξάνθης. Την ίδια ώρα στην Χρυσούπολη ο πρωτοπόρος Νέστος έχει τοπικό ντέρμπι καθώς θα αγωνιστεί κόντρα στην γειτονική ομάδα της Πέρνης τον Κεραυνό.

Λίγα μέτρα απο το ΑΟΞ θα έχουμε Θρακιώτικο ντέρμπι και μάλιστα εξάποντης σημασίας, με Ασπίδα Ξάνθης και ΠΑΟΚ Κοσμίου να ψάχνουν τη νίκη που θα τους βγάλει απο την ουρά της βαθμολογίας, ενώ στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός υποδέχεται τον συνονόματο του Σιδηροκάστρου σε ένα επίσης εξάποντης σημασίας βαθμολογικό ματς. Ενώ η μοναδική ομάδα της Θράκης που θα αγωνιστεί μακριά απο την περιοχή είναι ο Άρης Αβάτου που έχει δύσκολη έξοδο καθώς αγωνίζεται στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Στα έτερα δύο ματς της αγωνιστικής, πολύ σημαντικό παιχνίδι έχουμε στο Καλαμπάκι με την ΑΕΚ να θέλει να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την ζώνη που οδηγεί στην σωτηρία όμως δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στον τρίτο της βαθμολογίας Αετό. Ενώ στο Παραλίμνιο ο Απόλλων θα υποδεχτεί τον Αλέξανδρο Κιλκίς με αμφότερες της ομάδες να θέλουν τη νίκη για να πλασαριστούν ψηλά στην βαθμολογία.

Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Ορφέα Ξάνθης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Άρη Αβάτου.

Θυμηθείτε την αποστολή του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Θυμηθείτε την αποστολή της Ασπίδας Ξάνθης.

Αναλυτικά οι διαιτητές και το πρόγραμμα στην 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου, την εξέλιξη της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μέσα από το LIVE του SportsAddict.gr:

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλα  (Σιδηρόπουλος, Τερζόπουλος της ΕΠΣ Έβρου, Γκιόσης της ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – ΠΑΟΚ Κοσμίου  (Τσιάρας, Κουκούμης, Ζαχαριάς της ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο “Φ. Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εθνικός Σιδηροκάστρου  (Ανεστίδης(ΕΠΣ Ξάνθης), Δημητριάδης, Καρακασίδης της ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός – Άρης Αβάτου  (Φουστανάς, Παπαδόπουλος, Μεταξιώτης της ΕΠΣ Μακεδονίας)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Κεραυνός Πέρνης  (Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Κηλικιώτης της ΕΠΣ Ξάνθης)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Αλέξανδρος Κιλκίς  (Γκαϊτατζής, Χασιώτης, Ραβικάλης της ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Καλαμπακίου: ΑΕ Καλαμπακίου – Αετός Ορφανού  (Μαυρίδης, Δεμερτζής, Μίλτσης της ΕΠΣ Πέλλας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΙΤΛΟΥ

Share it