Search

LIVE: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 19ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αναμετρήσεων της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με επίκεντρο τις αναμετρήσεις των ομάδων της Θράκης, αλλά με το βλέμμα επίσης στραμμένο και στη μάχη του τίτλου.

Στο γήπεδο του ΑΟΞ, ο Ορφέας Ξάνθης υποδέχεται την Καβάλα, η οποία δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Λίγα μέτρα μακριά, στο ΔΑΚ Ξάνθης υπάρχει η θρακιώτικη μονομαχία της Ασπίδας με τον ΠΑΟΚοσμίου. Στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός υποδέχεται τον συνονόματό του απ’ το Σιδηρόκαστρο, ενώ στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό αγωνίζεται ο Άρης Αβάτου. Ο πρωτοπόρος Νέστος Χρυσούπολης υποδέχεται στην έδρα του τον Κεραυνό Πέρνης στο τοπικό ντέρμπι του Ν. Καβάλας.

Ο Νέστος έχει ένα διόλου αμελητέο προβάδισμα 4 βαθμών στην μάχη του τίτλου στον 1ο όμιλο. Θυμηθείτε το πρόγραμμα Νέστου και ΑΟΚ στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπου αμφότεροι έχουν δύσκολες αναμετρήσεις -και- με ομάδες της Θράκης.

Αναλυτικά το μενού και οι ορισμοί της 19ης αγωνιστικής:

Κυριακή 17/2, Ώρα 15:00(LIVE Sportsaddict)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλα  (Σιδηρόπουλος, Τερζόπουλος της ΕΠΣ Έβρου, Γκιόσης της ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – ΠΑΟΚ Κοσμίου  (Τσιάρας, Κουκούμης, Ζαχαριάς της ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο “Φ. Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εθνικός Σιδηροκάστρου  (Ανεστίδης(ΕΠΣ Ξάνθης), Δημητριάδης, Καρακασίδης της ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός – Άρης Αβάτου  (Φουστανάς, Παπαδόπουλος, Μεταξιώτης της ΕΠΣ Μακεδονίας)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Κεραυνός Πέρνης  (Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Κηλικιώτης της ΕΠΣ Ξάνθης)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Αλέξανδρος Κιλκίς  (Γκαϊτατζής, Χασιώτης, Ραβικάλης της ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Καλαμπακίου: ΑΕ Καλαμπακίου – Αετός Ορφανού  (Μαυρίδης, Δεμερτζής, Μίλτσης της ΕΠΣ Πέλλας)

14:00 Πριν αρχίσουμε να μπαίνουμε στο κλίμα των σημερινών αναμετρήσεων με τις συνθέσεις, ας θυμηθούμε τη βαθμολογία.

14:10 Χρήσιμες πληροφορίες για την 19η αγωνιστική, μπορείτε να βρείτε εδώ.

14:30 Μισή ώρα υπολείπεται για τη σέντρα και σιγά-σιγά ξεκινάμε με τις συνθέσεις.

14:36 Σ’ ένα απ’ τα πιο σημαντικά -αν όχι το σημαντικότερο- ματς της αγωνιστικής ο Ορφέας υποδέχεται την Καβάλα.

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Καρκατζάνης, Χιντ, Μαυρόπουλος Λ., Τορομανίδης, Ζυγκολάρι, Σουκρήογλου, Πασχαλάκης.

Αναπληρωματικοί: Καλλίδης, Ξαντινίδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Γ., Μουμίνογλου, Χαλήλ, Χασάνκηλ.

ΑΟΚαβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Ζέρης, Τόσκας, Λυμπεράκης, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης, Γιατσίνοβιτς, Θωμαΐδης, Γεμιστός, Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Κέρθι, Αδαμάκης, Τσούτσης, Δεμένικος, Μπλιος, Βαλαβανόπουλος, Μαλαμίδης.

14:51 Σειρά έχουν οι συνθέσεις απ’ το θρακιώτικο τοπικό ντέρμπι μεταξύ Ασπίδας Ξάνθης και ΠΑΟΚοσμίου.

Ασπίδα Ξάνθης (Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Χατζηπαπάς, Κυριαζίδης, Δογανίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Σάββογλου.

Αναπληρωματικοί: Κούπας, Νταμπανλής, Κοτίδης, Κασάμπαλης, Μωυσίδης, Κοντογιαννίδης, Χατζηπαρασκευάς.

ΠΑΟΚοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Βούλγαρης, Τζατζανάς, Πλασταράς, Λεβεντέλλης, Χατζητουλούσης, Καρασιούνας, Νάνος, Ερκάν, Κυριακόπουλος, Στοΐνοβιτς.

Αναπληρωματικοί: Λάσκαρης, Αχτσόγλου, Ρουμπιές, Ράπτης, Ζάγγουλος, Φιλιππίδης.

14:56 Πάμε και στο “Φώτης Κοσμάς” και στην αναμέτρηση των δύο Εθνικών, της Αλεξανδρούπολης και του Σιδηροκάστρου.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Δίγκας): Μπινόπουλος, Κούπας, Βουτσάς, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Γεωργαντζόπουλος, Καρακασίδης, Γκαβανόζης, Μαρασλής.

Αναπληρωματικοί: Πουλουκτσής, Σιδηρόπουλος Σ., Σιδηρόπουλος Κ., Μπαμπλής, Μπουφντίν.

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Τσιντάρης, Βεντούζης, Πετρίδης, Σαμαράς, Αγγελίδης, Τσεμπερίδης, Ευσταθιάδης, Αβράμης, Παπίτσας, Παρούκας, Γερμανλής.

Αναπληρωματικοί: Μικαλέρης, Ρατσίκας, Γκαϊδατζάκης, Λιάτσης, Καρυπίδης, ΑΜπανίδης, Καραχάλιος.

14:59 Ολοκληρώνουμε τον κύκλο των συνθέσεων με το παιχνίδι στις Σέρρες.

Πανσερραϊκός (Εγγονίδης): Στεφανίδης, Μπαρδάς, Αποστολόπουλος, Καστρετσέας, Κούτλας, Κεχαγιάς, Κονταξής, Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου.

Αναπληρωματικοί: Σαρέγκος, Μακούσης, Μπίλυς, Γιαννακόπουλος, Πέτρου, Παπαδόπουλος, Ιβαντζίκης.

Άρης Αβάτου (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Παπαδιώτης, Ψεμματάς, Παπαδόπουλος, Κουτσούμπας, Μίλερ, Ζωσιμίδης, Κούτρας, Δόντσος, Σιχλοιμίρης, Κοτόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Σαρηγιαννίδης, Γκέκας, Κρασώνης, Αθανασίου, Εφεντόπουλος, Τσέκος, Καλογιάννης.

15:04 Έναρξη σε όλες τις αναμετρήσεις.

15:13 Γκολ στο γήπεδο του ΑΟΞ, ο ΑΟΚ παίρνει πολύ νωρίς το προβάδισμα.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Μαρκόπουλος με σουτ εντός περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ρούφου και δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

15:17 Γκολ και στο άλλο παιχνίδι που γίνεται στη Ξάνθη, με τους φιλοξενούμενους να είναι και σ’ εκείνο το γήπεδο αυτοί που ανοίγουν το σκορ.

Ανοίγει το σκορ στο 14′ στο ΔΑΚ Ξάνθης, με τον Στοΐνοβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ να κάνει το 0-1 για το Κόσμιο.

15:18 Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι της Αλεξανδρούπολης είναι για τους γηπεδούχους. Ο Μαρασλής έκανε το σουτ, αλλά ο κίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε.

15:20 Προσπάθησε να απαντήσει άμεσα ο Ορφέας στο γκολ της Καβάλας,  αλλά το δυνατό σουτ του Χακή Τζάμπαζ στο 13′, έδιωξε σε κόρνερ ο Δήμιζας.

15:24 Δύο ακόμα καλές στιγμές στην μονομαχία των δύο Εθνικών, με κάθε πλευρά να έχει από μία καλή στιγμή. Ο Καρακασίδης στο 18′ έκανε το σουτ, με τον Τσιντάρη να αποκρούει, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γερμανλής είδε τον Μπινόπουλο να απομακρύνει το δικό του σουτ.

15:27  Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα. Ο Γιατσίνοβιτς βγήκε απέναντι στον Ρούφο με τον κιπερ του Ορφέα να κάνει μεγάλη επέμβαση με τα πόδια κρατώντας το 0-1, στο 18′.

15:30 Ισοφαρίζει ο Ορφέας Ξάνθης την Καβάλα!

Στο 24′ τρομερό λάθος του Δήμιζα, που στην προσπάθεια του να διώξει με τα πόδια έπιασε αέρα, με τον Μαυρόπουλο να εκμεταλλεύεται το λάθος και στην ανυπεράσπιστη εστία να κάνει το 1-1.

15:32 Με 10 ποδοσφαιριστές αγωνίζεται ο Νέστος απέναντι στον κεραυνό Πέρνης, μετά την αποβολή του Εβρίτη αμυντικού Ανδρέα Μκρτσιάν. 0-0 μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Νέστου και του Κεραυνού Πέρνης.

15:35 Πολύ ωραίο και αμφίρροπο ματς στο γήπεδο του ΑΟΞ, όπου μετά την ισοφάριση του Ορφέα η μία φάση διαδέχεται την άλλη. Στο 30′ μεγάλη φάση για Ορφέα με τον Χίντ Ιμέρ να βγαίνει σε θέση τετ α τετ με τον Δήμιζα, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

15:42 Φτάσαμε στο 41′ για να καταγράψουμε άλλη μια σημαντική στιγμή στο ΔΑΚ, με τον Τζατζανά από πλευράς Κοσμίου, να εκτελεί το φάουλ στο δεύτερο. δοκάρι και τον Αμέτ Ερκάν να σημαδεύει την εξωτερική πλευρά της δεξιάς δοκού.

15:45 Τεράστια ευκαιρία στο 42′ για να ισοφαρίσει η Ασπίδα, με τον Χατζηπαπά να μην καταφέρνει να νικήσει τον Δεληγιάννη από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον τερματοφύλακα του Κοσμίου να μπλοκάρει την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

15:47 Ημίχρονο σε ΔΑΚ Ξάνθης και Φώτης Κοσμάς, χωρίς να αλλάξει κάτι.

15:49 Μικρή ένταση στην Ξάνθη, με τον Γενικό Αρχηγό της Καβάλας Γιώργο Μανάφη, να αποβάλλεται από τον ρεφερι καθώς εισήλθε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί.

15:51 Ημίχρονο και στο γήπεδο του ΑΟΞ, αλλά και στη Χρυσούπολης.

15:55 Ημίχρονο σε όλες τις αναμετρήσεις:

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλα 1-1 (24 Μαυρόπουλος / 8′ Μαρκόπουλος)

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-1 (14′ Στοΐνοβιτς)

Γήπεδο “Φ. Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εθνικός Σιδηροκάστρου 0-0

Γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός – Άρης Αβάτου 0-0

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Κεραυνός Πέρνης 0-0

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Αλέξανδρος Κιλκίς 1-0 (33′ Νικολαΐδης)

Γήπεδο Καλαμπακίου: ΑΕ Καλαμπακίου – Αετός Ορφανού 1-0 (24′ Κλογκέρι)

16:05 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο σε όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής.

16:07 Με το “καλημέρα” απειλεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης το Σιδηρόκαστρο. Στο 46 απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωγαντζοπουλου μπλόκαρε ο Τσιντάρης.

16:09 Νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο ΔΑΚ Ξάνθης στο 48′ με τον Παπαδόπουλο να βγάζει την σέντρα και την κεφαλιά του Δογανίδη να περνά μόλις αουτ.

16:15 Ο Νέστος των 10 ποδοσφαιριστών ανοίγει το σκορ απέναντι στον Κεραυνό!

Ο Μπέλιτς είναι ο σκόρερ, με τον μεσοεπιθετικό του Νέστου να εκμεταλλεύεται λάθος του τερματοφύλακα της Πέρνης.

16:18 Γκολ και ο ΑΟΚ!

Στο 56ο λεπτό ο Παπαδόπουλος με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ στη δεξιά γωνία του Ρούφου, έβαλε και πάλι μπροστά την Καβάλα.

16:20 Γκολ για τον Άρη Αβάτου μέσα στις Σέρρες!

Ο Άρης Αβάτου προηγείται στο ΔΑΚ Σερρών, μετά από αυτογκόλ του Κονταξή στο 48′.

16:23 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρασλή στο 65 για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, δύσκολα σε κόρνερ ο κιπερ του Σιδηροκάστρου.

16:28 Δύο μικροευκαιρίες στο ΔΑΚ Ξάνθης, μία για κάθε ομάδα. Ενα σουτ του Κοντογιαννιδη (Ασπίδα) στο 63′ και μια κεφαλια του Κυριακοπουλου (Κόσμιο) στο 67′, αμφότερα κατέληξαν άουτ.

16:30 Μεγάλη φάση για τον Ορφέα στο 69ο λεπτό. Φάουλ του Τορομανιδη, απέκρουσε δύσκολα στην γωνια του ο κιπερ της Καβάλας, ο Μαυρόπουλος πήρε το ριμπάουντ, όμως αστόχησε.

16:31 Με 10 παίκτες για τα υπόλοιπα 15′ λεπτά χωρίς τις καθυστερήσεις, θα αγωνιστεί και ο Κεραυνός Πέρνης. Ο Παυλίδης είναι ο ποδοσφαιριστής που αποβλήθηκε απ’ τον Ξανθιώτη Τοπουλίδη. Θυμίζουμε πως με 10 απ’ το πρώτο ημίωρο αγωνίζεται ο Νέστος, λόγω αποβολής Μκρτσιάν.

16:39 Γκολ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης!

Μετά από φάουλ του Λιτσιου η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό του Σιδηρόκαστρου και καταλήγει στα δίχτυα!

16:42 Γκολ στο ΔΑΚ Ξάνθης και είναι πάλι για τον ΠΑΟΚοσμίου!

Στο 80′ ο Νάνος απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για το Κόσμιο, όμως ένα λεπτό αργότερα σέρβιρε στον Στοΐνοβιτς ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

16:43 Γκολ στις Σέρρες, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν τον Άρη Αβάτου.Ο Γκούρτσας είναι ο ποδοσφαιριστής που νίκησε τον Αμουτζάκη και έκανε το 1-1.

16:47 Δοκάρι για την Ασπίδα Ξάνθης με τον Ζώτο.

16:49 Με 10 ποδοσφαιριστές μένει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, μετά από κόκκινη που αντικρίζει ο Σωτηράκης (δεύτερη κίτρινη) απ’ τον Ανεστίδη. Και στην Αλεξανδρούπολη που έχουμε αποβολή, όπως και στη Χρυσούπολη ο διαιτητής είναι Ξανθιώτης.

16:53 Ανατροπή στις Σέρρες! Κάνει το 2-1 απέναντι στον Άρη Αβάτου ο Πανσερραϊκός.

Ο Γκούρτσας και πάλι ο σκόρερ.

17:00 Τέλος σ’ όλες τις αναμετρήσεις!

Δείτε πρώτοι τα αποτελέσματα, τους σκόρερ καθώς και τη βαθμολογία του 1ου Ομίλου.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το SA για την ενημέρωση σας.


Τη live ενημέρωση στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

My Gas

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει 

Κρεαταγορά “Μούτλιας”

Με την παράδοση και την καινοτομία, η κρεαταγορά «Μούτλιας» , συνδυάζει τα μυστικά της παράδοσης στη γεύση με τον νεωτερισμό της τεχνολογίας, διαθέτοντας το δικό της e-shop ! Εκεί έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε κρέατα και αλλαντικά με… ένα «κλικ»  και να απολαύσετε έτσι  την κορυφαία ποιότητα «Μούτλια» σε οποιοδήποτε σημείο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αν βρίσκεστε!

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Sport Fitness

Στο Sport Fitness στην Κομοτηνή μπορείτε να “χτίσετε” το σώμα που θέλετε, χωρίς απαραίτητα να ακολουθήσετε τον συμβατικό τρόπο των μηχανημάτων και των βαρών! Σ’ έναν προσεκτικά διαμορφωμένο πολυχώρο επί της Παρασίου 4-6 (στοά) στον δεύτερο όροφο, πραγματοποιούνται δεκάδες προγράμματα από επαγγελματίες πιστοποιημένους γυμναστές σε εβδομαδιαία βάση, προσφέροντας στους συνδρομητές του γυμναστηρίου τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε όσα απ’  αυτά επιθυμούν με μία και μόνο συνδρομή.

 

Share it