Search

Προηγήθηκε αλλά λύγισε στο φινάλε απο τον Πανσερραϊκό ο Άρης Αβάτου

Πολύ κοντά σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα έφτασε ο Άρης Αβάτου που προηγήθηκε και κρατούσε μέχρι το 90′ ένα θετικό βαθμό ωστόσο ο Πανσερραϊκός έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γκούρτσα που σκόραρε δις έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη με 2-1

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά μέτριο με λίγες καλές στιγμές, με τους γηπεδούχους να απειλούν πρώτοι με τον Παπαβασιλείου όμως η απάντηση της ξανθιώτικης ομάδας ήταν άμεση με σουτ του Ζωσιμίδη που απέκρουσε ο Στεφανίδης, με τον ξανθιώτη χαφ να απειλεί εκ νέου στο 27′ και ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με τον Ομπόσου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Ξάνθης όταν στο 48′ μετά απο σέντρα του Δόντσου ο Κονταξής στην προσπάθεια του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Άρη Αβάτου. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 76′ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια όταν ο Ζιώγας έδωσε κεφαλιά-ασίστ στον Γκούρτσα που βγήκε απέναντι στον Αμουτζάκη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους ενώ η ξανθιώτικη ομάδα προσπαθούσε στην αντεπίθεση να βρει το γκολ της νίκης. Στο 86′ ο Γκούρτσας σκόραρε με τον ρέφερι απο την Μακεδονία να δείχνει επιθετικό φάουλ, κάτι που όμως δεν συνέβη και στην φάση του 90′ όταν με εντυπωσιακό ψαλιδάκι κέρδισε τον Αμουτζάκη δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του και αφήνοντας  με την πίκρα της καλής εικόνας στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς την ομάδα της Ξάνθης.

Δεν έχει περιθώρια να σκεφτεί τι πήγε στραβά στις Σέρρες ο Άρης Αβάτου που στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ματς της Τετάρτης με τον Ορφέα Ξάνθης στον επαναληπτικό του υπέρ του Άρη 1-0 ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης. Απο την άλλη ο Πανσερραϊκός στρέφει την προσοχή του στο Σερραϊκό ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλων Παραλιμνίου με τις δύο ομάδες να μάχονται για την τρίτη θέση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φουστανάς με βοηθούς τους Παπαδόπουλος και Μεταξιώτη της ΕΠΣ Μακεδονίας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ηλ. Εγγονίδης): Στεφανίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας (76’ Πέτρου), Κούτλας, Κεχαγιάς (57’ Παπαδόπουλος), Κονταξής (67’ Μακούσης), Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου (90+4’ Ιβαντζίκης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Γ. Μαραντάς): Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Μίλερ, Ζωσιμίδης (68’ Γκέκας), Κούτρας (53’ Σαρηγιαννίδης), Δόντσος, Σιχλοιμίρης, Κοτόπουλος (80’ Εφεντόπουλος)

Share it