Search

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το 2ο Baby Cup Tae Kwon Do του Φιλαθλητικού!

Για 2η χρονιά ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Σουφλίου διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο Σουφλίου το 2ο BABY –CUP TAEKWONDO 2019.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους 18 σύλλογοι και συμμετείχαν 250 αθλητές και αθλήτριες από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Στην τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος παρέστησαν και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Σουφλίου κος Πουλιλιός Ευάγγελο και ο Αντιδήμαρχος Κώστας Πασχάλης.

Ο Δήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα στον κο Μανώλη Χρήστο πρόεδρο της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος για την πολυετή προσφορά του στην ανάπτυξη του Ταεκβοντό στην Ελλάδα.

Το Δ.Σ Φιλαθλητικός ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Σουφλίου εκτός από τους υποστηρικτές του, θα ήθελε να ευχαριστήσει το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Διδυμοτείχου για την κάλυψη του Πρωταθλήματος και την μεγάλη τους βοήθεια, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Αλεξανδρούπολης (ΕΚΑΒ) για την κάλυψη τους με ασθενοφόρο καθόλη τη διάρκεια των αγώνων.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους συλλόγους, τους προπονητές, τους γονείς και τους αθλητές για την παρουσία τους στο το 2ο BABY –CUP TAEKWONDO , οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά ώστε να πραγματοποιηθεί σε ένα ευχάριστο κλίμα ευγενούς άμιλλας!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Share it