Search

Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 5 ματς η Ξάνθη

Ούτε τώρα νίκη για τη Ξάνθη, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έμεινε χωρίς νίκη για 5ο σερί παιχνίδι, ενώ μετρά 3 σερί ισοπαλίες και 4 στα τελευταία 5 ματς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όσον αφορά τις προσδοκίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες βάσει εικόνας στο πρώτο ημίωρο. Δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα, καθώς και σημαντικές ευκαιρίες συνέθεσαν το παζλ του πρώτου ημιώρου, με την εικόνα στη συνέχεια όμως να αλλάζει άρδην.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό, με τον Νούνιτς να παίρνει το ριμπάουντ, ύστερα από σουτ του Φατιόν και απόκρουση του Ζίβφκοβιτς και να “ανοίγει” το σκορ. Η απάντηση της Ξάνθης ήταν όμως άμεση! Ο Αλμέιδα μετά από στημένο του Μπαριέντος, νίκησε τους πάντες στον αέρα και έφερε το ματς και πάλι στα ίσια.

Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με την ΑΕΛ στο δεύτερο να είναι ανώτερη. Στο 60′ το δοκάρι του Ζίβκοβιτς γλίτωσε τη Ξάνθη στο πλασέ του Νούνιτς, ενώ στόχο δεν βρήκε ούτε ο Ξανθιώτης Μπαρκάν στην τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 77′.

Μετά και τη σημερινή ισοπαλία η Ξάνθη που έφτασε τους 27β. απέτυχε να πλησιάσει σε απόσταση βολή της πρώτη 5αδα, απ’ την οποία απέχει πλέον 5 βαθμούς, χωρίς ακόμη ο Άρης που έχει 32β. δεν έχει αγωνιστεί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γιακιμόβσκι (54′ Ζίβκοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Φατιόν, Μπαργκάν (83′ Νούσιος), Σικάβκα (46′ Σεφέροβιτς), Ντέλετιτς

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάδο, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Μπαριέντος (76′ Σιλά), Ντουρίτσκοβιτς, Σαρπόνγκ (56′ Αμορίμ), Φάκκης (63′ Μελιόπουλος)

 

Share it