Search

Έδρες και GG!

Γράφοντας χθες τις αναλύσεις των αγώνων για τα ιταλικά πρωταθλήματα περίμενα ότι ο άσος της Τζένοα θα δεχθεί έντονες πιέσεις και θα υποχωρήσει. Παρατηρώ σήμερα το πρωί ότι όντως έπεσε λίγο αλλά ακόμα διατηρείται σε απόδοση που σηκώνει ποντάρισμα.

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής στο Foxbet

Για όσους δεν έχετε ακόμα διαβάσει το ρεπορτάζ των ομάδων, η Λάτσιο θα παραταχθεί σήμερα με πολλές και σημαντικές απουσίες. Επιπλέον η ομάδα του Ιντζάγκι κουβαλά κούραση αλλά και απογοήτευση από το πρώτο παιχνίδι με την Σεβίγια για την φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ και ακολουθεί και η ρεβάνς στο Σάντσεθ Πιθχουάν. Ο σύλλογος της Ρώμης βέβαια έχει τρομερό ποσοστό επιτυχίας φέτος απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα αλλά σήμερα είναι η ευκαιρία των Γενοβέζων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εξάλλου ο Σανάμπρια έχει προσαρμοστεί άμεσα στην νέα ομάδα του και έχει τονώσει την επίθεση μετά την πώληση του Πιόντεκ.

Στην Ίντερ κυριαρχεί το θέμα Ικάρντι αλλά έγραψα ήδη αρκετά για αυτό στην στήλη της Πέμπτης οπότε και πέρασε το διπλό των νερατζούρι στην Βιέννη επί της Ραπίντ για το Γιουρόπα Λιγκ. Θα επαναλάβω σύντομα ότι χωρίς τον Αργεντινό επιθετικό ο σύλλογος του Μιλάνου μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο ομαδικότητας και να πάρει περισσότερα από παίκτες όπως ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ που δείχνει ανεβασμένος εσχάτως. Η Σαμπντόρια αντίθετα δείχνει να είναι σε πτωτική πορεία ταυτόχρονα με την διακοπή του σερί σκοραρίσματος του Κουαλιαρέλα και ο Τζιαμπάολο αναγκάστηκε να αναφερθεί σε αυτό το θέμα στις δηλώσεις του. Έστω και με το αγαπημένο της φέτος 1-0 η Ίντερ μπορεί να προσθέσει 3 βαθμούς στο ενεργητικό της. Εξάλλου η συμπολίτισσα Μίλαν απειλεί πλέον για την 3η θέση.

Λέτσε και Λιβόρνο τρέχουν μεγάλο αήττητο σερί αλλά είναι ομάδες με διαφορετικό στόχο και πρέπει να πω ότι μου έχει προκαλέσει έκπληξη η πορεία της ομάδας του Μπρέντα από τον Δεκέμβριο και μετά. Το πρόγραμμα ζορίζει πάντως, αρχής γενομένης από σήμερα, και η ομάδα του Λιβεράνι έχει περισσότερα επιθετικά όπλα για να πετύχει περισσότερα γκολ και να διατηρήσει επαφή με την πρώτη δυάδα.

Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr

Φορμαρισμένος ο Άρης, προέρχεται από 3 διαδοχικές νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ και μάλιστα η πρόσφατη ήταν εντυπωσιακή αφού φιλοδώρησε με 3 γκολ τον Αστέρα στην Τρίπολη! Έχουν βρεθεί στην 5η θέση οι κιτρινόμαυροι και θέλουν να παραμείνουν εκεί. Η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού μείωσε την μεταξύ τους διαφορά αλλά σήμερα έχουν το μομέντουμ και το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι σε έναν Πανιώνιο που δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στην απόδοσή του και αντιμετωπίζει απουσίες στην άμυνα.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήρθε ισόπαλη 2-2 στην Ουκρανία με την Σαχτάρ Ντόνετσκ την Πέμπτη παρότι αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα σχεδόν σε όλον τον αγώνα. Έχασε πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι και η ρεβάνς θα είναι δύσκολη διότι η ουκρανική ομάδα είναι πολύ δυνατή επιθετικά. Ταυτόχρονα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια στην Μπουντεσλίγκα και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Μπροστά στο κοινό της παίζει πάντοτε με μεγάλη ενέργεια και σκοράρει σχεδόν πάντοτε αλλά το εύκολο γκολ το έχει και η Γκλάντμπαχ, η οποία προέρχεται από την πρώτη εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα θα προσπαθήσει να αντιδράσει, εκμεταλλευόμενη και πιθανή κόπωση της γηπεδούχου. Υπάρχουν προϋποθέσεις να δούμε όμορφο αγώνα με γκολ εκατέρωθεν, όπως στο 3-1 του πρώτου γύρου.

Η Κρίσταλ Πάλας είναι το μεγάλο φαβορί σήμερα για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου αφού αντιμετωπίζει σύλλογο της Λιγκ 1, ωστόσο η φόρμα της Ντόνκαστερ μας προϊδεάζει για συναρπαστική αναμέτρηση. Η γηπεδούχος έχει χτίσει αήττητο σερί 5 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και σκοράρει για 9 σερί επίσημα παιχνίδια. Πρόκειται για ομάδα με επιθετικό ταλέντο όπως μαρτυρούν τα 58 γκολ στο πρωτάθλημα ενώ στο Κύπελλο η φετινή πορεία της είναι αξιόλογη αφού μετά την 7άρα στην ερασιτεχνική Τσόρλεϊ επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Τσάρλτον και 3-1 της Πρέστον και στον προηγούμενο γύρο 2-1 εντός έδρας της Όλνταμ. Δεν έχει να χάσει τίποτα σήμερα, θα κάνει το παιχνίδι της και μπορεί να σκοράρει, αν και το πιο πιθανό είναι να δεχθεί περισσότερα τέρματα από όσα θα πετύχει.

Share it