Search

Η Ξάνθη…κρίνει τον πρωταθλητή της Γ’ Εθνικής! Το μενού ως το φινάλε για Νέστο και Καβάλα

Στην τελική ευθεία για το φινάλε του πρωταθλήματος έχουμε μπει στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με 8 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε όλο το ενδιαφέρον έχει στραφεί στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Εκεί οπού ο Νέστος Χρυσούπολης του ξανθιώτη προπονητή, Κυριάκου Κετσιεμενίδη μετά την ισοπαλία στην Καβάλα κρατά την τύχη στα χέρια της, έχοντας το +4 απο τον ΑΟΚ αλλά και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας οπότε ουσιαστικά οι Καβαλιώτες πρέπει να βρουν τον τρόπο να συλλέξουν πέντε παραπάνω βαθμούς απο την ομάδα της Χρυσούπολης.

Καθοριστικό ρόλο στην μάχη του τίτλου θα παίξουν οι ομάδες της Ξάνθης, άλλωστε απο τα μόλις τρία εκτός έδρας ματς που έχει στο πρόγραμμα του ο Νέστος τα δύο πιο δύσκολα είναι αυτά με Ορφέα και Άρη Αβάτου στο ΑΟΞ, ενώ δύο φορές θα βρεθεί στην Ξάνθη και η Καβάλα για να αντιμετωπίσει Ορφέα και Ασπίδα Ξάνθης.

Οπού κακά τα ψέμματα αν ο Νέστος καταφέρει να φύγει αλώβητος απο τα ματς στην Ξάνθη και έχοντας εκτός την προτελευταία αγωνιστική το ματς με τον Εθνικό στο Σιδηρόκαστρο μοιάζει αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. Καθώς η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη έχει να δώσει πέντε παιχνίδια στην έδρα της, και έχοντας την υποστήριξη των φίλων της θα κρατά την τύχη στα χέρια της.

Σχετικά εύκολο είναι το πρόγραμμα που έχει η Καβάλα, με εκτός έδρας παιχνίδια στα μέτρα της και μοναδικά δύσκολα αυτά με τον Ορφέα στην Ξάνθη και τον Αετό στο Ορφανό. ενώ και τα εντός έδρας ματς που είχε είναι παιχνίδια οπού η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θα έχει τον πρώτο λόγο.

Το επίσης ενδιαφέρον είναι πως ο Νέστος θα δώσει 3 παιχνίδια με ομάδες της Θράκης, ενώ η Καβάλα 4. Με Κόσμιο και Εθνικό σε αντίθεση με τις ομάδες της Ξάνθης να παίζουν εκτός έδρας.

Πιο αναλυτικά:

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Νέστος Χρυσούπολης – Κεραυνός Πέρνης

Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης

Νέστος Χρυσούπολης – Πανσερραϊκός

Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου

Ορφέας Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης

Νέστος Χρυσούπολης – ΠΑΟΚ Κοσμίου

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Νέστος Χρυσούπολης

Νέστος Χρυσούπολης – Αετός Οφρυνίου

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ

Ορφέας Ξάνθης – Καβάλα

Καβάλα – ΠΑΟΚ Κοσμίου

Καβάλα – Εθνικός Σιδηροκάστρου

Αετός Οφρυνίου – Καβάλα

Καβάλα – Αλέξανδρος Κιλκίς

ΑΕ Καλαμπακίου – Καβάλα

Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ασπίδα Ξάνθης – Καβάλα

Share it