Search

Στους ρυθμούς των εκλογών η ΕΠΣ Ξάνθης! Τα τελικά ψηφοδέλτια για Δ.Σ. και Εξελεγκτική

Αντίστροφα μετράνε στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, καθώς την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του Le Chalet η εκλογική διαδικασία της ΕΠΣ Ξάνθης, όπως και η Τακτική Γενική Συνέλευση

Όσον αφορά στις εκλογές υπήρχαν σημαντικές διαφοροποιήσεις στο τελικό ψηφοδέλτιο της ομάδας του εν ενεργεία Προέδρου της Ένωσης Γιώργου Πανίδη, καθώς είχαμε την μη συμμετοχή του Ζήση Λαβτζή αλλά και την απόφαση κάποιοι εκ των υποψηφίων να κατεβούν ως υποψήφια αναπληρωματικά μέλη. Έτσι την ψήφο των ομάδων για την παρουσία τους στο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο θα διεκδικήσουν μόλις 12 υποψήφιοι, εκ των οποίων τα 8 είναι εν ενεργεία μέλη της διοίκησης και μόλις 4 θα είναι οι νέοι υποψήφιοι.

Πιο συγκεκριμένα την ψήφο των ομάδων διεκδικούν εκ νέου οι Γιώργος Πανίδης, Γιώργος Τριάντης, Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, Γιάννης Δαλακούρας, Χακάν Ισμέτογλου, Γιάννης Πιστόλας, Θανάσης Κατσαρός και Αντώνης Κουτσουρλής. Ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Χασάν Νουρήογλου, Γιάννης Παπατζής, Γιώργος Κερμενίδης και η μοναδική γυναίκα υποψήφιος Ειρήνη Γαλαχουσίδου.

Απο εκεί και πέρα υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη της διοίκησης θα κατέβουν οι: Γιάννης Γιοβανούδης, Παναγιώτης Ναβροζίδης, Λάζαρος Καλεντερίδης, Στάθης Πανίδης και Πάνος Εγγλέζος

Αναλυτικά τα ψηφοδέλτια εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ξάνθης:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΑΛΑΧΟΥΣΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ

ΙΣΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΧΑΚΑΝ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΕΡΜΕΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΝΟΡΗ ΟΓΛΟΥ ΧΑΣΑΝ

ΠΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΙΣΤΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΟΥΡΟΥ ΤΖΕΦΕΤ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΨΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου είχε ανακηρυχθεί και ο κος ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ως Υποψήφιος για Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ. αλλά με έγγραφο που παρέδωσε στη Γραμματεία της ΕΠΣ στις 11.02.2019 ανακάλεσε την υποψηφιότητα του.

Share it