Search

Πήρε θέση για τις καταγγελίες Μκρτσιάν η Καβάλα! Η επίσημη θέση του ΑΟΚ

Θέση για τα όσα κατήγγειλε ο Αρμένικης καταγωγής αμυντικός του Νέστου Χρυσούπολης, Ανδρέας Μκρτσιάν πήρε η διοικούσα της Καβάλας, που ουσιαστικά προχώρησε σε διάψευση των καταγγελιών τονίζοντας μάλιστα πως θα προχωρήσουν “στα δέοντα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Mε μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε για δήθεν καταγγελίες ρατσιστικής συμπεριφοράς παραγόντων του Α.Ο.Καβάλα.στο Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο το Νέστο Χρυσούπολης. Είναι ξεκάθαρο πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο και αν γινόταν τότε θα ήμασταν οι πρώτοι που θα το καταδικάζαμε. Το πιο τραγελαφικό βέβαια είναι πως χρειάστηκε να περάσουν 2 μέρες από τον αγώνα για να ανακαλύψει σήμερα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αυτό που δήθεν έγινε την Κυριακή, όταν και δεχτήκαμε συγχαρητήρια για την φιλοξενία μας με δημόσιες τοποθετήσεις τόσο του αντίπαλου προπονητή όσο και ποδοσφαιριστών του. Προφανώς, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αντιλήφθηκε εκ των υστέρων ότι κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του παρά την προκλητικότατη συμπεριφορά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με τις αποδοκιμασίες  που δέχθηκε για την συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και προσπαθεί ξανά να προκαλέσει.

Ήδη έχει ενημερωθεί ο νομικός μας σύμβουλος για να πράξει τα δέοντα, ειδικά την στιγμή που και δεν έγινε καμία αναφορά/καταγγελία μετά το τέλος του αγώνα αλλά και που ήταν ο μοναδικός αγώνας σε όλα τα χρόνια που συμμετέχουμε στην Γ’Εθνική που η Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας τήρησε με θρησκευτική ευλάβεια(!) τον κανονισμό και απαγόρευσε στον οποιονδήποτε παράγοντα να βρίσκεται περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

Την ευαισθησία και την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο την έχουν αποδείξει και την αποδεικνύουν καθημερινά τα μέλη του Α.Ο.Καβάλα, ειδικά την στιγμή που έχουν αγκαλιάσει στις τάξεις του συλλόγου μας τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο και δεν πρόκειται  κανένας να την μειώσει. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, έτσι το βλέπουμε και ξεκάθαρα είμαστε πολέμιοι ρατσιστικών και βίαιων συμπεριφορών από όπου και αν προέρχονται.

ΤΟ  Δ.Σ.  ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ

Photo Credit: Λάσκαρης Τσούτσας

Share it