Search

Τρεις μεταγραφές για τον Ορφέα Στρύμης που θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμα της περσινής σεζόν!

Στοχεύοντας να επαναλάβει το κατόρθωμα της περσινής σεζόν, όταν και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγόρια την προτελευταία αγωνιστική, ο Ορφέας Στρύμης ενισχύθηκε με τρεις μεταγραφές.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Γιώργος Μιχαλούδης, Κωνσταντίνος Τσώλας και Ραφαήλ Χριστοδούλου. Ο πρώτος αγωνίζεται στην επίθεση και ανήκε στην Θύελλα Μεταγγιτσίου, ο δεύτερος, αν και μόλις 14 ετών, προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Κομοτηνής με τον Νίκο Κυνηγόπουλο να πιστεύει στις δυνατότητές του, ενώ ο τελευταίος προέρχεται από την Κύπρο και αγωνίζεται επίσης στην επιθετική γραμμή.

Ο Ορφέας Στρύμης πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη την περασμένη εβδομάδα και έχοντας το σημαντικό πλεονέκτημα σχετικά με τις υπόλοιπες ομάδες, ότι δηλαδή γνωρίζει από δύσκολες καταστάσεις και από ματς που κρίνουν παραμονή στην κατηγορία, αναμένεται να έχει και ένα μικρό αβαντάζ ενόψει τις διαδικασίας των play-out, προσπαθώντας να καταφέρει για άλλη μια χρονιά το για πολλούς ακατόρθωτο και να παραμείνει στην Α’ κατηγορία.

Share it