Search

Ενίσχυση με Χουσεΐν Ανούλ, Μιχαλακέλη και τέσσερις ακόμα για την Βιστωνίδα Κοπτερού!

Σημαντικά φαίνεται να ενισχύθηκε η Βιστωνίδα Κοπτερού, αποκτώντας έξι ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στην εξάδα.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Ορφέας Γεωργακόπουλος, Μπάμπης Πρίφτης, Παντελής Μιχαλακέλης (δεξιά), Χουσεΐν Ανούλ (αριστερά), Λεωνίδας Αγγέλης και Πρόδρομος Αθανασιάδης και όλοι τους δηλώνουν έτοιμοι να ενισχύσουν το υπάρχον έμψυχο δυναμικό που έχει στην διάθεσή του ο κόουτς της Βιστωνίδας, Παναγιώτης Περτσάς.

Ο πρώτος αγωνίζεται ως στόπερ και προέρχεται από τον Ορφέα Στρύμης, ο δεύτερος αγωνίζεται επίσης στην αμυντική γραμμή και ανήκε στην Ελπίδα Σαπών, ενώ ο τρίτος μετά το πέρασμά του από τον Σπάρτακο και την Δόξα Γρατινής, μεταβαίνει πλέον στο Κοπτερό.

Ο Χουσεΐν Ανούλ, παραχωρήθηκε από τον Ίασμο στο Κοπτερό προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ο Αγγέλης ανήκε στο Θρυλόριο και αγωνίζεται κάτω από τα γκολπόστ, ενώ τέλος ο Αθανασιάδης φορούσε μέχρι πρότινος την φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και έρχεται για να ενισχύσει περισσότερο την επιθετική γραμμή της Βιστωνίδας.

Share it