Search

Ματσάρα με 9 γκολ στο ματς της ΑΕΚ Κυψέλης με Κένταυρο Ξάνθης!(+pics)

Όπως είχε συμβεί και στον πρώτο γύρο έτσι και στον δεύτερο ΑΕΚ Κυψέλης και Κένταυρος προσέφεραν τρομερό θέαμα στο μεταξύ τους ματς, σε ματς με 9 γκολ δύο χαμένα πέναλτι και ένα δοκάρι!

Η ομάδα του Κένταυρου ξεκίνησε πολύ δυνατά και με την συμπλήρωση δέκα λεπτών πήρε κεφάλι στο σκορ χάρις σε τέρμα του Ερσάν Καράνταη. Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να απαντήσει άμεσα όμως ο Κεχαγιά απέκρουσε την εκτέλεση του Βαγγέλη Καραγιαννίδη στο 15′ , με τον αρχηγό της ΑΕΚ να παίρνει…ρεβάνς στο 20′ με υπέροχο τελείωμα για το 1-1. Με τον Καραγιαννίδη μάλιστα να φτάνει κοντά στο γκολ στο 41′ όμως το απευθείας χτύπημα φάουλ του σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη η ομάδα των Γκιουνάι Σαίτογλου και Αϊχάν Μολλά μπήκε πολύ δυνατά και στο 47′ πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Χουσμέν Χαμδή να ευστοχεί απο τα 11μέτρα. Ενώ στο 53′ ο Ερσάν Καράνταη σκόραρε για το 1-3, ενώ στο 65’ο επιθετικός του Κένταυρου σημείωσε χατ-τρικ κάνοντας το 4-1 για την ομάδα του. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν ξανά όμως την εκτέλεση πέναλτι του Οσμάν Κεχαγιά Μουχαρέμ σταμάτησε ο Κυρκούσης.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει με τον Βαγγέλη Καραγιαννίδη να σκοράρει εκ νέου για το 2-4 στο 69′, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν αμέσως να ξαναπάρουν κεφάλι τριών γκολ, με τον Οσμάν Κεχαγιά Μουχαρέμ να σκοράρει στο 75′ για το 2-5. Στο 87′ ο Σπυρίδης μείωσε εκ νέου για την ΑΕΚ Κυψέλης, όμως ο Οσμάν Κεχαγιά Μουχαρέμ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε στο 90′ το τελικό σκορ(3-6).

Νίκη που κρατά μόνο δεύτερο τον Κένταυρο και μάλιστα με μόλις 3 βαθμούς απόσταση απο την κορυφή με την ομάδα του Κενταύρου να υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την Βιστωνίδα, ενώ η ΑΕΚ Κυψέλης που έμεινε στους 10 βαθμούς έχει δύσκολη έξοδο στα Κιμμέρια με τον Εθνικό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Ιρφάν Οτουζμπίρ

ΑΕΚ ΚΥΨΕΛΗΣ: Κυρκούσης, Ζήσης, Τογγουλίδης, Καραγιαννίδης Ν., Φίλος, Χάντσος, Τσαντίδης, Τοπαλίδης(46′ Ορφανίδης), Σπυρίδης, Καραγιαννίδης Βαγγ., Σαχπαζίδης(58′ Κώνστας)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Κεχαγιά Σ., Οσμάν Κεχαγιά Ε., Χατζήογλου  Α.(75′ Οσμάν Κεχαγιά Τζ.), Γκοβεδάρ, Κεχαγιά Ερσάν, Κισσά, Κεχαγιά Εμρέ(83′ Κεχαγιά Σαλή), Χατζήογλου Τ.(86′ Οσμαντσά), Καράνταη(68′ Κεχαγιά Ερέν), Χουσμέν Χαμδή, Οσμάν Κεχαγιά Μουχαρέμ

Share it