Search

Pre Game: Tips πριν από την σέντρα της 15ης αγωνιστικής για την Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Συνεχίζεται η δράση με τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης με την σελίδα μας να καλύπτει τα σημερινά παιχνίδια μεταφέροντας σας  λεπτό προς λεπτό, με πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

Μεγάλο ντέρμπι θα έχουμε στο Δροσερό με τον Φίλιππο να υποδέχεται την “πληγωμένη” μετά τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα Αναγέννηση, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί στην κορυφή. Ο δεύτερος της βαθμολογίας Ηρακλής θα υποδεχτεί στο Ζυγό τον Ερμή Μάνδρας θέλοντας ακόμη μια νίκη που θα τον διατηρήσει στην μάχη του πρωταθλήματος ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν βαθμούς για να τους βγάλουν απο την δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα. Παιχνίδι με μεγάλο διπλό ενδιαφέρον θα γίνει και στον Πετεινό με τον Άρη να υποδέχεται τον Απόλλων Διομηδεάις, στο γειτονικό ντέρμπι οπού η κάθε ομάδα θέλει νίκη για διαφορετικούς λόγος με τον Άρη να βρίσκεται στην τρίτη θέση ενώ ο Απόλλων να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στην Φελώνη Βιστωνίδα και Εχίνος αναμετρώνται χωρίς ιδιαίτερο άγχος μια και αμφότερες δείχνουν σχετικά άνετες στην βαθμολογία, όπως κάτι ανάλογο θα γίνεται και στο παιχνίδι της Κεντητής με τον Άτλα Σελίνου. Ιδιαίτερα σημαντικό ματς δίνει η ΑΕΞ στα Κιμμέρια θέλοντας να δώσει συνέχεια στις νίκες έχοντας όμως δύσκολο έργο απέναντι στον Απόλλων Ξάνθης.

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Το Μεζεδοπωλείο Πεύκα σε περιμένει στην Βασιλίσσης Σοφίας 8 για να γίνει η καθημερινή σας απόλαυση με γευστικούς μεζέδες και πλούσιο σε αρώματα τσίπουρο και ότι άλλο επιθυμείτε, όλα από διαλεγμένα υλικά άριστης ποιότητας και τις καλύτερες τιμές. Τι περιμένεις μια επίσκεψη θα σε πείσει

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 15:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – Ερμής Μάνδρας  (Ουζουνίδης, Τζιβαρτζίδης, Ιωαννίδης Μιχ.)

Γήπεδο Κιμμερίων: ΑΕ Ξάνθης – Απόλλων Ξάνθης  (Ανεστίδης, Κηλικιώτης, Γκώγος)

Γήπεδο Φελώνης: ΑΟ Βιστωνίδα – Εχίνος Σπορ  (Ελευθεράκης, Οτουζμπίρ, Κτίστης)

Γήπεδο Κεντητής:  Κεντητή – Άτλας Σελίνου  (Σαββόγλου Ε., Κοτινούδης, Ταρινίδης)

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Απόλλων Διομηδείας  (Γκαϊτατζής, Παπαδόπουλος, Αγγελακόπουλος)

Γήπεδο Δροσερού: Φίλιππος Δροσερού – Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Γιαπουτζής, Εμπλιούκ, Σπάρταλης)

Κεσσάνη Ερασμίου – Αστέρας Μαγικού  3-0 α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it