Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: Με δύο Θρακιώτικα ντέρμπι και μάχη…τίτλου η 18η αγωνιστική (15:00 LIVE SportsAddict.gr)

Με τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, την εξέλιξη των οποίων όπως κάθε Κυριακή θα την παρακολουθήσετε με άμεση ενημέρωση μέσα από το SportsAddict.

Αγωνιστική με πολύ σημαντικά ματς, τόσο απο πλευράς Θρακιώτικου ενδιαφέροντος όσο και για την μάχη του τίτλου. Στην Ξάνθη η Ασπίδα θα υποδεχτεί τον συμπολίτη Ορφέα, στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Ξάνθης που πάντα τραβά τα βλέμματα όταν συναντιόνται τα δύο ιστορικότερα σωματεία της πόλης. Μεγάλο Θρακιώτικο ενδιαφέρον υπάρχει και στην Κομοτηνή με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου να υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Λίγα χιλιόμετρα δίπλα απο το ΔΑΚ που θα γίνει το τοπικό ντέρμπι της Ξάνθης, στο ΑΟΞ, ο Άρης Αβάτου με καλή ψυχολογία απο της δύο νίκες την περασμένη εβδομάδα υποδέχεται τον Απόλλων Παραλίμνιου. Ενώ ματς μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος για την μάχη της ουράς θα γίνει στο Σιδηρόκαστρο με τον Εθνικό να υποδέχεται την ΑΕ Καλαμπακίου. Το ματς της αγωνιστικής, και απο τα πλέον σημαντικά όλης της χρονιάς, θα γίνει στο “Ανθή Καραγιάννη” με την δεύτερη της βαθμολογίας Καβάλα να παίζει τα ρέστα της κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Νέστο Χρυσούπολης, με την ομάδα του ξανθιώτη Κυριάκου Κετσιεμενίδη να έχει και το αβαντάζ του +4.

Η 18η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ξεκίνησε απο το Σάββατο με τον Κεραυνό Πέρνης να κερδίζει με 1-0 τον Πανσερραϊκό ενώ Αετός Οφρυνίου και Αλέξανδρος Κιλκίς αναδείχτηκαν ισόπαλοι.

ο Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Ορφέα Ξάνθης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Άρη Αβάτου.

Θυμηθείτε την αποστολή του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Θυμηθείτε την αποστολή της Ασπίδας Ξάνθης.

Αναλυτικά οι διαιτητές και το πρόγραμμα στην 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου, την εξέλιξη της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μέσα από το LIVE του SportsAddict.gr:

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου  (Σιαμάνης, Οικονομίδης, Κοτανίδου της ΕΠΣ  Δράμας)

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Γεωργιτσόπουλος (Δράμας), Καμπερίδης (Καβάλας), Παστιάδης της ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Ορφέας Ξάνθης  (Στολής (Σερρών), Βερνέζης, Καρασαββαΐδης της ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο Σιδηροκάστρου: Εθνικός Σιδηροκάστρου –  Α.Ε. Καλαμπακίου  (Αναστασόπουλος, Μαλανδρής, Τσιρώνας της ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”: Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης  (Μαλούτας, Παπαδάκης, Γιάντσης της ΕΠΣ Ημαθίας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it